Диана Любенова: В момента съм само майка!

Красавицата споделя, че вече нямала притеснения да откликва на медийния интерес и да показва пред обществото дъщеричката си. 

Диана Любенова каза още, че двамата заедно с мъжа й Лес Уелдън, се надявали детето да расте щастливо и здраво. Брюнетката не скри, че откакто е станала майка се е концентрирала единствено върху грижите за нейното отроче и допълни, че това никак не й пречело. „В момента детето ми е единственият приоритет“, откровеничи тя. „В момента не правя нищо по-различно от това да съм родител. Е на моменти си мисля и за работа“, споделя Диана, „но си дадох равносметка, че в този момент дъщеря ми има

Диана Любенова пред обектива на Плейбой!

необходимост от мен, особено в първите години от нейния живот“. В момента красавицата е постигнала душевна нирвана. „Все пак ако има добро предложение за предаване или филм, би могло и да се замисля, но в момента съм майка“, разкрива душата си актрисата. Съпругът й Лес я допълва, че в момента имали като единствена отговорност малката Софи. И се опитвали да й осигурят внимание и любов. Близките на двойката описват малката им дъщеря София като много артистично хлапе. А звездната двойка разкри, че Диана била забременяла ин витро.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/2w0ibe5HzCk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *