Две еднакви плюшени играчки гарантират щастливо бебе

Две еднакви играчки гарантират щастието на вашето дете

Твърде често малчуганите още като бебенца си заплюват една плюшена играчка и тя се превръща в техен безапелационен фаворит. След това обаче идват и последствията,  любимата играчка се превръща в нещото без което вашето дете не може да заспи и на всяка цена има нужда да гушка. Точно поради тази причина най – често любимата играчка на мъниците е мъничка, плюшена и удобна за гушкане без значение дали е зайче, мече, кученце, жабче и прочие.  Ето тук добрата и хитроумна майка трябва да се погрижи на време за нестихващото щастие и уют на мъника и много бързо да открие по магазините поне още една, а за предпочитане и още две плюшени играчки двойник на фаворита на вашето дете.

Всяко детенце заспива единствено сгушило своята любима играчка

На пръв поглед тази идея може да ви се стори пресилена, но за едно невръстно детенце любимата играчка значи изключително много, а тя все пак е мъничък предмет, който лесно може да забравен, повреден или изгубен,  именно затова специалистите съветват всяка изобретателна майка да вземе мерки своевременно.

Психолозите разясняват,  че любимата играчка за сън е уникална за детето и ако изведнъж изчезне най –  малкият проблем ще бъде неговият нестихващ плач и нежелание за сън, защото всъщност дечицата се учат да обичат и на приятелство несъзнателно  първо чрез своите любими играчки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *