Най- стилните дами на Оскарите 2014

Нека разгледаме кои холивудски дами са избрани за най- добре облечени на червения килим в нощта на Оскарите.

keit-blanshet

Оливия Уайлд
Актрисата беше сред най- елегантните бременни звезди на събитието. Представи се с черна рокля без ръкави на Valentino, комбинирана с бели аксесоари.

olivia-wild

Ейми Адамс
Като една от най- важните актриси в нощта на Оскарите, красавицата се постара да не остава незабелязана на червения килим. Актрисата беше облечена със синя рокля на Gucci Premiére, червени обеци, а косата й беше прибрана в стилен кок.

eimi-adams

Сандра Бълок
Звездата от „Гравитация“ също избра синьото. Дизайнът на роклята беше на Alexander McQueen. Като аксесоари Бълок използва стилни обеци и гривна.

sandra-bulok

Дженифър Лоурънс
Дженифър Лоурънс никога не ни разочарова. Актрисата се появи облечена в Dior, преправена по неин вкус. Косата й беше прибрана назад, малък клъч като детайл и елегантна огърлица допълваха вида й.

jenifur-lourans

Анджелина Джоли
Актрисата отново блесна на червения килим и се открои. Събра всички погледи в тоалет на Elie Saab. Пусната коса, идеален грим и красиви обеци – перфектна комбинация.

andjelina-djoli

Наоми Уотс
Актрисата също се открои с елегантност. Тоалетът й беше на Calvin Klein. Видът й бе завършен от червени устни и коса, прибрана назад.

naomi-uots

Кейт Хъдзън
Тя е синоним на елегантност. Актрисата блесна с рокля на Versace Atelier. Дискретни бижута и клъч допълваха тоалета й.

keit-hudsun

Най- забавният момент на наградите. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/Yax_M_OoOGg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *