Григор Димитров се сдоби с куп вип баджанаци покрай Никол Шерцингер – Виж кои са:

grigor-nikol-1

Никол Шерцингер има завиден опит с мъжете. Поп певицата, която е с 13 години по- голяма от Григор Димитров, го направи баджанак с куп известни мъже.

Най- дългата връзка на Никол беше с Люис Хамилтън. Поп певицата и шампионът от Формула 1 бяха заедно цели 7 седем години и дори бяха сгодени. Хамилтън обаче се отказа да мине под венчило с вокалистката на „Пусикет долс“ и тя сложи край на връзката им.

Никол и Люис Хамилтън
Никол и Люис Хамилтън

Когато е на 23, певицата става гадже на рокаджията Ник Хексъм. Това е първата й сериозна връзка. Двамата са заедно почти три години и дори са на крачка от минаване под венчило, но Никол разваля годежа.

След него, певицата става гадже с риалити героя Талан Ториеро от хитовата поредица по МТV „Лагуна Бийч“. След две години обаче, вокалиската на „Пусикет долс“ среща Люис Хамилтън.

През 7- годишната им връзка двамата често се разделят и събират. Докато не са заедно, певицата не си губи времето, а го уплътнява с други мъже. В една от междинните им раздели, поп певицата успява да вкара в леглото си холивудската звезда Джерард Бътлър.

Григор и Никол
Григор и Никол

Никол Шерцингер минала и бившия съпруг на Марая Кери, рапърът Ник Кенън, при една от драматичните си раздели с Люис Хамилтън.

По- късно, когато става ко- водеща на американското издание на Х фактор, певица забива колегата си, също ко- водещ на шоуто, Стив Джоунс.

През лятото на 2015 г., Никол и Люис Хамилтън обявиха окончателната си раздяла. Певицата се отдаде на буен нощен живот, като значително по- младият от нея футболист на гръцкия отбор „Олимпиакос“ Пайтим Касами. Двамата имаха кратък флирт по време на почивката й в страната.

В края на 2015, Никол и Григор Димитров започват са излизат заедно. Вече е официално, че двамата са гаджета.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *