Шер гола и секси на 67

Шер
Шер

  Шер е открила тайната на вечната младост. Изпълнителката реши да напомни за себе си след дълго медийно затишие и се показа в най-добрата си светлина. Звездата отново заложи на голота, но този път естетично издържана, за да не стряска наборите й.

Преди броени дни Шер пусна първия си албум след почти 12-годишно отсъствие от музикалната сцена. На обложката му изпълнителката се появи, облечена само в ефирна нощница и мрежест чорапогащник. Кожата на лицето й бе гладка като на бебе, а формите й все така изкушаващи.

ШерЗа да изглежда още по-секси, звездата е изрусила черните си коси и в този вид конкурира дори плейбой момичетата от ранга на Памела Андерсън.

Коментарите на зложелатели за новата визия на певицата обаче не закъсняха. Те веднага обявиха, че Шер със сигурност се е върнала към своята стара страст – пластичните операции, които да възвърнат младостта й, за да рекламира парчетата си. Дори те обаче не успяха да помрачат доброто настроение на изпълнителката от факта, че отново е на сцената. В последния студиен албум на примата се включват 11 песни, а в по-луксозния му вариант -17. Сред тях има и дуети с други изпълнители като Пинк и Тимбаленд. Дуетът й с Лейди Гага обаче няма да присъства.

Причината е, че ексцентричната млада певица не харесала парчето и забранила на Шер да го пуска в диска си. Почитателите на конспирациите обаче имат друго обяснение за ситуацията. Според тях Гага просто не искала възрастната й колежка да дръпне част от нейните собствени почитатели, и то точно по времето, в което подготвя своя собствен албум.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *