Срамотии на MTV наградите! Лейди Гара по прашки!

Лейди Гага
Лейди Гага

  Содом и Гомор – така охарактеризираха критиците церемонията по връчването на MTV наградите. Шоуто, което се състоя пред уикенда, мина под знака на голи тела, секс провокации и флиртове. В центъра на събитията отново бе Лейди Гага, която не пропусна да покаже новите си форми в минималистичен тоалет.

Гага се завърна на сцената гола и дива
Гага се завърна на сцената гола и дива

Ексцентричната Гага показа какво може след няколкомесечно отсъствие от сцената. Звездата представи последния си хит по прашки, които едва покриваха срамотиите й.

В началото на изпълнението си певицата излезе пременена като монахиня. После обаче се разхвърля и остана единствено по гащи и бюстие от раковини.

Сякаш за да демонстрира, че не е по-назад от Гага, Майли Сайръс също разтърси публиката с оскъден тоалет. Изпълнителката, която тръгна към голямата сцена от детското шоу „Хана Монтана“, вече се е отърсила напълно от сладникавия си имидж и се подвизава като фатална жена. Майли се бе докарала в кожено бельо в телесен цвят, под което прозираше анатомията й.

Майли се опипва и пъшка
Майли се опипва и пъшка

За капак някогашната любимка на децата заложи и на яко обарване. В еротичното си изпълнение тя включи и един от водещите. Сайръс насочи огромен дунапренен пръст към скута на Робин Тики в опит да го провокира и да впечатли публиката.

За разлика от Гага и Майли големият победител на вечерта Джъстин Тимбърлейк бе невзрачен в облеклото и поведението си. Той грабна статуетката в най-престижната категория – тази за най-добро видео. Джъстин получи и приза „Майкъл Джексън“ за авангарден клип, а щастието му се допълваше от кратката среща с момчета от бившата му група „Ен Синк“, с която стана известен през 90-те.

На церемонията на MTV триумфира и дуетът Макълмор – Райън Луис. Дуото спечели награди в две категории. Призът за най-добро мъжко видео отиде при Бруно Марс, а за поп клип – при Селена Гомес. Статуетката за екранизация в категорията за дами пък бе връчена на облечената в дълга вечерна рокля Тейлър Суифт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *