Дженифър Лопес и любовникът й честват годишнина откакто са заедно

Дженифър Лопес и Каспър Смарт

  Дженифър Лопес и гаджето й Каспър Смарт тези дни отпразнуваха първа си годишнина, откак са заедно. Певицата и танцьорът от балета й се срещат от ноември 2011 г. 5 месеца преди това латино дивата обяви, развода със съпруга си Марк Антъни.

Джей Ло и Каспър не веднъж бяха разделяни от медиите, но по всичко личи, че връзката им устоява на изпитанията и с всеки изминал ден се задълбочава все повече.

За да отбележат първата си годишнина и пред феновете си, певицата и танцьорът си размениха сладникави послания в интернет. Двамата се поздравиха с прочувствено съобщение в социалната мрежа „ъ“. По този повод злите езици изкоментираха, че Лопес е оглупяла от любов.

„Мечо Каспър Смарт! Днес е денят!!! Благодарен съм ти, че споделяш красивата си усмивка с мен всеки ден! С любов!“, написа на стената на любимия си Дженифър. 25-годишният танцьор пък тутакси й върна също толкова захаросан отговор. „Честита първа годишнина на най-красивото, сладко, мило, любимо и забавно мече на света! С любов“, написа от своя страна Смарт.

Излиянията на певицата дадоха повод да се заговори, че въпреки трите си неуспешни брака, тя още вярва в любовта. Наскоро Дженифър дори сподели, че не се е отказала от идеята да създаде ново семейство. По думите й Каспър Смарт я карал да бъде оптимистично настроена за бъдещето си.

Колко влюбена е Джей Ло в гаджето си вероятно ще си проличи и у нас. Латино дивата ще пее в „Арена Армеец“ на 18 ноември, а любовникът й също ще е на сцената. Според запознати след спектакъла двойката ще побърза да се усамоти в най-луксозния апартамент на столичен хотел и ще напусне покоите чак когато стане време за отпътуване към следващия град от световното турне. В програмата й не е предвидена разходка за опознаване на София, твърдят промоутъри.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *