Дженифър Анистън пометнала

Дженифър Анистън така и не случи на верен мъж
Дженифър Анистън така и не случи на верен мъж

Дженифър Анистън не случи на мъж. Бившата жена на Брад Пит стана за смях пред целия свят, след като стана ясно, че годеникът й Джъстин Теру й кръшка. Мълвата бе последвана от поредно отлагане на сватбата на звездата от „Приятели“.

Преди дни американската преса гръмна с новината, че Джъстин Теру бил забелязан с мистериозна руса дама. Актьорът флиртувал с непознатата на светско парти.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру„Двамата изглеждаха много близки. Дженифър не беше там и нищо не пречеше на Джъстин да стигне далеч в свалката“, коментира очевидец пред щатско издание.

Прелюбодеецът не се притеснявал да прегръща русокоската цяла вечер. Скандалното му поведение дало основание на злите езици да заключат, че с Анистън са пред раздяла.

Звездата от „Приятели“ и годеникът й бяха решили да се оженят до края на тази година, но вече са променили плановете си и венчавката е отложена. Двамата са се отказали и от идеята да се сдобият с наследници.

„Дженифър много искаше деца в миналото, но сега това не й е цел №1. Тя е наясно, че на нейната възраст шансовете й да забременее са минимални и се е съсредоточила върху онова, което има“, твърди приятел на звездата.

Междувременно се разбра, че Анистън вече има един неуспешен опит зад гърба си да стане майка. Актрисата пометнала, но кога точно, все още не е ясно. Знае се обаче, че именно заради аборта тя започнала да се страхува от повторна бременност.

„Случката я съсипа. Днес не е сигурна дали има смисъл да се опитва пак да забременее от Джъстин“, твърдят от антуража на актрисата.

Джен и Теру се влюбиха през 2010 г. на снимачната площадка на филм, в който се снимаха заедно. Пред 2012 те бяха на крачка от сватба, но отложиха церемонията, за да довършат ремонтните дейности на своя нов дом в Бел Еър.

По-рано тази година звездата сподели, че дори се чувства вече омъжена за Джъстин и затова не й е спешно да му стане съпруга официално.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *