Виж как са си изкарвали хляба световните звезди преди да станат известни!

Веселякът Дани Де Вито разсмивал дамите във фризьорски салон

  Шон Конъри, Брат Пит и Хю Джакман днес са звезди от световен мащаб. Преди да нагазят във водите на голямата слава обаче, те са имали професии, на които никой не би завидял.

Трудно е човек да си представи, че Шон Конъри е разнасял бутилки мляко. Още по-трудно за вярване е, че дълго време Брат Пит е пеел и танцувал пред ресторант за бързи закуски, облечен като огромно жълто пиле. Преди да се превърне в неустрашимия върколак Логан от филма „Х-мен“, Хю Джакман разсмивал публиката с червен нос, огромни обувки и бутониера която е пръскала мастило. Да, Хю е бил клоун. И като става дума за цирк – още две от големите звезди на Холивуд са опитали късмета си на арената. Кристофър Уолкън и Силвестър Сталоун. По странно стечение на обстоятелствата и двамата

Ози Озбърн работел в пилешка кланица в родния си град Аснът

се пробвали като укротители на лъвове. Дали ексцентричният Уолкън е имал налудничаво поведение преди това или се е чалнал от близостта си с големите котки, ще остане тайна. Както и страстта на Сталоун към страховити характери като Рамбо. Важното в случая е, че не им е провървяло в този занаят. Иначе едва ли филми като „Ловецът на елени“ и „Първа кръв“ щяха да са същите.

Май са останали само шепа хора, които знаят, че Харисън Форд е бил дърводелец, а Род Стюарт – гробар. Упи Голдбърг пък е гримирала трупове в погребално бюро. Може би затова по-късно тя избира да разсмива хората и то за много по-добри пари.

Мадона

Наистина е странно как някои от бъдещите звезди са работели в едно и също поприще. Двама от днешните секесимволи – Орландо Блум и Матю Макконъхи изкарвали жълти центове във ферми за пернати. Орландо се грижел за декоративни гълъби, докато Матю изтеглил късата клечка като изстъргвал курешки от кокоши клетки. Близки приятели на Орландо и до сега се шегуват с него като казват, че роденият в английския град Кентърбъри актьор напуснал родния си дом, защото му писнало да чете „Кентърбърийските разкази“ на Джефри Чосър и „Кентърбърийският призрак“ на Оскар Уайлд. Въпросът, който мен лично ме вълнува, е защо Блум има фобия от прасета, а не от гълъби. А фактът, че Макконъхи е бил омазан в кокоши фъшкии, оставям без коментар.

Други двама сексапилни мъже – Джони Деп и Патрик Демпси може би щяха да разбиват само сърцата на съседките си, ако палачинката на съдбата не се беше преобърнала. По всяка вероятност Джони, който е известен с интровертния си характер и с това, че все още се притеснява от красотата си, щеше да се чувства прекрасно, ако и до сега продаваше

Брад Пит забавлявал минувачите като жълто пиле

химикалки и офис материали по телефона. Е, в този вариант Ванеса Паради нямаше да получи бонус от $ 150 милиона, а режисьорът Тим Бъртън, както й милионите жени по цял свят, щяха да се лишат от любимия си актьор. Кариерата на Патрик Демпси изтича в канала, след участието му в няколко много популярни през 80-те години тийнейджърски филма. За да издържа семейството си, той става професионален жонгльор. Патрик спечели обратно сърцата на публиката с ролята си на доктор Шепърд в сериала „Анатомията на Грей“. Неповторимият Робин Уилямс, който успя да изимитира 100 различни гласа за 10 минути в шоуто на Джей Лено, започнал кариерата си като уличен мим. Трудно е за вярване, но само на пръв поглед. Ако си спомним дори малка част от невероятните му превъплъщения във филми като „Кралят на рибарите“, „Пробуждане“, „ Мисис Даутфайър“ , „Добро утро, Виетнам“, ще се убедим, че талантът на този актьор наистина е безграничен.

Лошите момчета Алек Болдуин и Ози Озбърн са си лоши по призвание. Известният с високия си интелект и необузданата си агресивност Алек е бил бияч в нощен бар. Днес, вместо да изхвърля отчаяни пияници и буйстващи, напращели от тестостерон тираджии, той чупи фотоапаратите и носовете на папараците. По време на концертите си солистът на „Блек Сабат“ Ози Озбърн явно е отхапвал главите на гугутките от носталгия към предишната си работа. Не сеу знае кога Ози е открил

Силвестър Сталоун

„наркотичната нирвана“, но сме убедени в едно, че е намерил убежище в топлите прегръдки на алкохола по време на кратката си кариера като касапин в хладилните камери на родния си град Астън. Въпреки че елитарната музика на „Принца на Мрака“ не може да се сравнява с рапърската логорея на Кейн Уест, който е започнал работа на много по-топло място. Преди да пробие с клозетните си стихоплетства да прекъсне речта на Тейлър Суифт с мъртвопиянския си брътвеж по време на наградите на MTV и да ошамари глезлата Рияна, Кейн е бил продавач в престижния магазин Gap. Мисля, че светът не би загубил нищо, ако комплексираният черен брат си беше запазил работата. Вместо да се изложи няколко пъти пред лицето на цяла Америка, можеше да стане „служител на годината“ – грамота, която би могла да украси празните му иначе стени.

Ако се върнем отново към кармичното съвпадение на „предзвездните“ кариери на звездите, не можем да пропуснем имената на Ева Мендес и Мадона. Със сигурност Ева е разпалвала мъжките фантазии още когато се е обливала в пот, сервирайки хот дог на мексикански емигранти. Днес тя пали моторите на всички почитатели на „Бързи и яростни“. Много преди да скандализира Америка с голия си албум учудващата си страст към Кабала, Мадона продавала понички в „Дънкин Донътс“. Не знам за Ева, но явно топлите изпарения от фурните на хрупкавите донъти, трайно са увредили мозъка на младата госпожица Луиза Вероника Чиконе. По традиция, няма как да не оставим най-хубавото за най-накрая. Дани Де Вито – актьор, режисьор и продуцент. По-малко известен като дългогодишен съквартирант на Майкъл Дъглъс и вече бивш съпруг на Риа Пърлман – циничната, многодетна сервитьорка от „Бар Наздраве“. Дани започнал да плаща наема си, работейки като фризьор. Не знам точно как 150-сантиметровият Дани е постригвал клиентите си. Дали е използвал бояджийска стълба или е работел в салон, обслужващ хипофизни джуджета, ще разберем от бъдещата му автобиография. На този етап можем единствено да се посмеем на глас. С цялото си уважение, разбира се.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *