Анджелина Джоли и Брад Пит узаконяват връзката си!

Анджелина Джоли и Брад Пит

  Най-дългоочакваната сватба в последните години предстои до броени дни. Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит са решили да си кажат „да“ на 18 август в присъствието на близки приятели, но далеч от любопитните очи на своите фенове. Церемонията още не е официално потвърдена, но от седмици папараци дебнат около дома на двойката в Южна Франция.

Според светски хроникьори актьорите до последно ще крият точната дата на венчавката си, за да не станат обект на медийна атака.

Въпреки това по всичко личи, че специалното събитие се готви за този уикенд.

На тържеството, което събира цвета на Холивуд, се очаква да пристигнат специално Джордж Клуни и приятелката му Стейси, както и личният бижутер на Анджелина и Брад Робърт Прокоп, който изработи оригиналния пръстен за годежа на звездите.

Двамата ще съберат всички ВИП гости в имението си на стойност $ 50 милиона, което вече е преустроено, за да посрещне всички.

Церемонията пък се очаква да е само църковна, заради спецификите на френското законодателство. Според него подписването на брак трябва да се случи само в общината и не е възможно този ритуал да бъде подготвен в дома на актьорите.

Както е известно, дълги години Анджелина и Брад отказваха да узаконят връзката си, въпреки факта, че заедно отглеждаха шестте си деца.

Решението им да вдигнат сватба дойде чак след като браковете между гей двойки в САЩ бяха разрешени. Тогава звездите бяха обявили, че смятат да се венчаят в знак на съпричастност. Така най-накрая дойде моментът, в който Пит и Джоли ще станат истинско семейство, макар и да желаят да запазят този миг само за себе си и най-близките си.

 

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

И Дженифър Анистън ще се венчае

Бившата съпруга на Брад Пит Дженифър Анистън също най-накрая реши да покаже на света, че го е забравила. В Звездата от сериала „Приятели“ прие предложението за брак, което й направи приятелят й – актьорът и сценарист Джъстин Теру. Годежът се състоял в края на миналата седмица -точно 10 дни преди Брад и Анджелина да си кажат „да“.

Досега Теру не веднъж бе предлагал на Анистън брак, но тя категорично избягваше темата. Новините, че бившият й съпруг вече е на крачка от създаването на ново семейство обаче, са я накарали да преосмисли възможността също да започне на чисто, коментира сп. „Пийпъл“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *