Яна Маринова потъна във финансови сметки и отчети

Яна Маринова

  Знойната красавица Яна Маринова, която успя да влезе в копнежите на стотици български мъже с ролята си в сериала „Стъклен дом“, се отдаде на финансите.

Актрисата отговаря за приходите от фитнеса, който е собственост на половинката й Тихомир. Отчетите, балансът и сметките не я затрудняват ни най-малко, тъй като тя има висше икономическо образование.

Всъщност родената през 1978-а красавица допреди няколко години няма никакви планове да се изявява като актриса. Първата й работа е управителка на ресторант. С вродения си чар лесно се разбира и с персонала, и с клиентите и нещата й се нареждат.

Яна Маринова и Калин Врачански

През 2004-та обаче решава напълно да промени живота си и се пробва за водеща в няколко телевизии. Опитът й се оказва неуспешен, но я насочва към модния подиум. Пътят й на модел започва на 25 години. През 2004 г. тя успява набързо да стане Мисис България. Година по-късно печели наградата за най-красива усмивка в света на конкурса „Мисис Свят“ в Индия.

От там нататък всичко върви по план. Забелязват я с изявите й на модел и тогава получава роли в българските сериали „Забранена любов“ и „Хотел България“. Макар поредиците да са с противоречив успех, се оказват сравнително добро начало за Маринова.

В „Забранена любов“ е нейното първо участие с Калин Врачански. С него по-късно си партнират и в „Стъклен дом“. През 2010 г. тя се включва в сериала, като преди това играе второстепенни роли в няколко западни продукции, както и в третия сезон на приключенското риалити шоу „Сървайвър: Островите на перлите“.

Най-успешната изява на Яна Маринова досега си остава в „Стъклен дом“. Там тя играе съпруга на Христо Атанасов (Георги Кадурин) и майка на Алекс (Луиза Григорова). Нейна героиня е сексапилна бизнес дама, изтъкана от противоречия. Самият персонаж като че ли идеално пасва на излъчването на Маринова.

Освен с участия на малкия екран Яна гради име и на театралната сцена.

През 2010 г. играе в постановката „Облак рай“, която е неин дебют на сцената.

Там актрисата си партнира с Иван Бърнев и Фахрадин Фахрадинов, а героинята й е пълната противоположност на Елена Атанасова от „Стъклен дом“.

Маринова участва и в комедията „Смях в залата“ на Асен Блатечки през 2011 г. Тук освен, че неистово забавлява публиката, играе по бельо, нещо напълно нормално за една актриса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *