Фолк певицата Мария прости на баща си, че я изоставил като малка!

Мария

  Малцина знаят, че бащата на фолк певицата Мария, по-известна като Отварачката, е прославеният борец от близкото минало Панайот Киров. Майката на певицата Йорданка е едва на 19 години, когато ражда щерка си в Стара Загора. Малко след това семейството се мести в София, където борецът става треньор в „Академик“.

Само няколко години по-късно родителите се развеждат. Мария, майка й и сестра й Ирена се връщат в Стара Загора, където бащата има апартамент, даден му заради заслугите в спорта.

„Не съм коментирала с децата раздялата със съпруга си – те бяха много малки тогава. Той идваше да ги вижда, обаждаше се по телефона. Но отговорността за отглеждането им падна върху мен. Не ми беше лесно, пък и хората ме гледаха накриво“, разказва Йорданка за този труден период от живота си.

Мария с майка си Йорданка, сестра си Ирена и дъщеря си Марая

На самата Мария не й е по-лесно. „Преживях раздялата на майка ми и баща ми много тежко. Родителите на другите деца им забраняваха да говорят с мен. В училище бях като отлъчена. Често дори обиждаха майка ми. В такива случаи се стигаше до бой и се връщах вкъщи насинена. Само аз знам какво ми е било“, връща лентата миньончето.

За да издържа семейството си, на майка й се налагало да работи на 3 места – като секретарка в селскостопанска фирма, в частна компания, а нощем проверявала тото фишове“.

Въпреки непрестанния труд родителката не успявала понякога да се справи с ангажиментите си.

„Случвало се е по време на новогодишните празници да останем без ток защото нямахме пари да си платим сметките. Тогава сестра ми живееше при баба и дядо, а ние двете с мама се сгушихме под едно одеяло в детската стая и посрещнахме Нова година на свещи“, разказва певицата.

Мария с баба си и сестра си

Болката в душата й е останала до днес. Въпреки това любимата на милионерския наследник Християн Гущеров реши да прости на татко си.

„Въпреки това не го оправдавам. Смятам, че е е виновен отсича брюнетката.

Когато прохожда като певица, Мария се отказва от фамилията Кирова. Дълго време пази в тайна кой е баща й. Той по-късно създава друго семейство, ражда му се син. Мария отказва да се среща с брат си.

Напоследък баща и дъщеря започнали да се виждат по-редовно. Заради сложната връзка с татко си Мария твърди, че трудно се доверява на мъжете. Очевидно Християн Гущеров е успял да я убеди, че ще й бъде опора до края на живота й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фолк певицата Мария прости на баща си, че я изоставил като малка!"

  1. http://j.mp/   31.08.2021 at 9:19

    naturally like your web-site but you need to test the spelling on several of
    your posts. A number of them are rife with spelling problems and
    I find it very bothersome to inform the reality
    nevertheless I’ll certainly come back again.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *