Ужас! Няма надежда за Нана! Метастази обхванаха тялото на водещата!

Нана

  Лечението на Нана не дава резултати и тялото й е обхванато от туморни метастази. Тв звездата спря терапията в Израел и води последна отчаяна битка с рака у нас, научихме от нейни колеги. Докторите в Тел Авив немогат да направят нищо повече за водещата и са признали, че няма никакъв напредък в усилията им да преборят коварната болест.

Химиотерапиите, които Нана си прави зад граница в продължение на 4 месеца, не са стопили разсейките. Туморите продължават да се развиват, защото въпреки многобройните изследвания, огнището на рака не може да бъде открито. Не само израелските, но и френски специалисти са се оказали безсилни в намирането на мястото, откъдето болестта превзема тялото на водещата. Именно то обаче е ключът към излекуването й.

Нана се показа с обръсната глава, след като загуби косата си от химиотерапията, за да вдъхне кураж и на други жени в нейното състояние

В момента Нана прави отчаяни опити поне да стопира образуването на нови метастази с лечение в България. Тя се подлага на лъчетерапия, което е последният възможен вариант за третиране на туморите. Ако той даде някакви резултати, водещата на „Съдебен спор“ се надява лекарите в Израел отново да решат да повторят химиотерапията й.

Българските специалисти пък са на мнение, че Нана страда от рак на някоя от хормоналните жлези. Той обаче се открива много трудно, защото няма изразено огнище, което да бъде открито на скенер или ядрено-магнитен резонанс. Докторите няма как да разберат коя от жлезите е първоизточник, тъй като може да е и щитовидната, и надбъбречната, и дори панкреасът. Те не са изключили дори млечните жлези и яйчниците, въпреки че там диагностиката е по-лесна.

Водещата откри още на 14 февруари, че е болна от рак. Тя отишла на лекар със съмнения за бременност, но медиците я изненадали неприятно. Нана обясняваше, че преди да се прегледа, не е имала никакви съмнения, болки или симптоми и в прочувствена изповед от ефира на предаването „Станция Нова“ посъветва всички жени да следят здравето си, за да не открият прекалено късно фаталните състояния. Самата тя разбра, че е болна едва когато вече имаше куп разсейки.

Нана със синът си Джейсън

Въпреки това първоначалните изследвания на израелските лекари през март сочеха, че тв звездата има добри шансове да пребори рака. Нана се подложи на най-съвременното лечение зад граница и пътуваше всяка седмица до клиника „Шиба медикъл център“ в Тел Авив. Там й направиха серия хистологични изследвания, които показаха, че метастазите в тялото й подлежат да третиране. Четиримесечната химиотерапия с най-добрите препарати обаче не даде резултат.

Водещата преживя стоически лечението и не се оплака дори когато косата и ноктите й опадаха от силните препарати. Тя продължаваше да води предаването си „Съдебен спор“ и с нищо не издаде паниката си.

През юли обаче ужасната истина, че химиотерапията не дава резултат я връхлита със страшна сила. Ядрено-магнитният резонанс показал, че 8-те вливания в Израел изобщо не са разрушили метастазите, нито пък са спрели развитието им.

Според колегите й тв звездата ни най-малко не се е отчаяла и в момента. Тя продължавала дори да ходи на работа с усмивка и въпреки страданията си, намирала сили да успокоява близките си, че всичко ще се оправи. Въпреки недобрите перспективи, които лекарите дават, Нана е решена да оздравее в името на 3-годишния си син Джейсън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Ужас! Няма надежда за Нана! Метастази обхванаха тялото на водещата!"

  1. Кристина Търпова   09.08.2012 at 18:45

    Здравейте! Оставила съм мейл адреса си! Много ви моля близки на Нана или бих се радвала дори и сама тя, да се свържат с мен! Бих желала да помогна в лечението й с ужасната болест! Надявам се скоро това да стане! Желая изключително много здраве на всички вас!

    Отговор
    • вики   12.01.2013 at 16:28

      кристина моля помпгнете и на мен

      Отговор
    • Маринка Стойнева   17.02.2013 at 12:38

      Ако обичате изпратете ми имейла на Кристина Търпова

      Отговор
  2. radostina angelova   10.08.2012 at 10:31

    Дано шанса е на нейна страна и да се оправи по-бързо!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *