Културният министър Владо Пенев върти тайна любов с Лилия Маравиля

Владо Пенев

  Две звезди на „Под прикритие“ – Лилия Маравиля и новият министър на културата Владимир Пенев, въртят тайна любов, научихме от достоверни източници. Връзката на разведения актьор и колежката му, която е омъжена от 12 години, обаче не е кой знае каква сензация в арт средите. Много родни аркашки са наясно с интимната страст на екранния комисар Попов.

Впрочем Лилия и Владо не са и особено старателни в стремежа си да скрият онова, което чувстват един към друг. На личните си страници във фейсбук двамата са публикували едни и същи снимки от съвместните см разходки, на които изглеждат истински щастливи и демонстрират близост.

В „Под прикритие“ Маравиля и Попов са съпрузи, но екранната им любов явно се е пренесла и в реалния живот. Запознати твърдят, че 44-годишната синеока красавица и 9 години по-възрастният от нея министър използвали всяка свободна минута, за да бъдат заедно. Те толкова се привързали един към друг, че дори запознали своите дъщери -12-годишната Паола 22-годишната Яна. На партитаа на БНТ кримката също били неразделни – заедно отивали и заедно си тръгвали.

Лилия Маравиля

На ако Владо Пенев от години е разведен и му е позволено да е интимен с когото си иска, то при Лилия нещата стоят по друг начин. По документи тя все още е омъжена за италианец. Лука Маравиля има свой бизнес на Ботуша и често му се налага да отсъства от България.

Приятелите на интернационалното семейство са категорични, че актрисата обича съпруга си и въпреки забежката й бракът й не е в опасност. Не така обаче мислел Лука. Той се скъсвал от ревност и дори имал намерение да разговаря с Владо по повод топлите отношения с жена му.

Лили и мъжът й, който е финансист, се срещнали преди 11 години в столичен клуб и бързо се влюбили. Когато актрисата забременяла, двамата решили да сключат брак. Сватбата им се състояла на 28 юни 2001 г., а на церемонията комичното преобладавало над тържественото.

Владо Пенев с дъщеря си Яна

Лилия била трудна в деветия месец и по план трябвало да роди на следващия ден.

Затова всички присъстващи били нащрек да не би водите й да изтекат, докато казва „да“ на избраника си.

На венчавката се изтъпанили само майката на Лука и няколко приятели на Лилия. Булчинската рокля била взета назаем от Койна Русева. „Тя беше бременна малко преди мен и ми услужи“, уточнява г-жа Маравиля.

Актрисата не се поколебала дали да приеме странната фамилия на съпруга си. Тя искала с детето й да носят едно и също име, та при пътувания в чужбина да не ги гледат подозрително на границата. „Пък и много ми хареса – фамилията има испански корен, идва от прадядото на мъжа ми. Преведено от испански означава прекрасна, така че сега съм нещо като Василиса Прекрасна“, смее се изгората на Владо Пенев.

Лилия Маравиля

Културният министър от своя страна вдигнал сватба преди 25 години с кукловодката Мария, която му родила единственото му дете – Яна. Дъщеря му била на 7, когато скъсал с майка й. Съпругата му заминала в чужбина, а Владо поел родителските права и отгледал момичето като самотен татко.

„С жена ми се разделихме, защото смятаме, че не е редно да съжителстваш с някого само заради детето ви, а самото то в същото това време да усеща напрежението между родителите си. Децата са особено чувствителни. Моята дъщеря е имала щастливо детство“, разправя Пенев. Днес наследницата му следва икономика и финанси в Барселона.

В арт средите се мълви, че след развода Владо Пенев тотално се разочаровал от нежния пол. Това била и причината никога повече да не се ожени. Лилия била единствената жена, с която министърът публично демонстрирал близост в последните 15 години.

„Неправилно някои набеждават Владо Пенев за гей. Истината е, че той си е съвсем в ред, просто няма как да оповести публично интимната си връзка с Лилия“, коментират актьори.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Културният министър Владо Пенев върти тайна любов с Лилия Маравиля"

  1. in asmr   02.09.2021 at 21:49

    Appreciation to my father who told me on the topic of this website, this blog is truly remarkable.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *