Имот за 500 бона разведе Вили Вуцов

Вили Вуцов с вече бившата си съпруга Светлана

Най-темпераментният и буен футболен треньор у нас Велислав Byцов изживява тежки моменти на личния фронт. Бившият наставник на „Левски“ и „Славия“ води съдебни дела с вече бившата си съпруга Светлана. Ябълката на раздора била къщата им в Евксиноград, която доскорошните съпрузи не могат да разделят, разкриват близки приятели на разпадналото се семейство.

Проблемите за Вуцови започнали преди около две години, известно време след като Вили останал без работа. През пролетта на 2010 г. Венци Стефанов уволни треньора от „Славия“ заради проваления сезон. „Белите“ претърпяха за сетен път крах в опита си да щурмуват в Лига Европа, но на практика причината Вуцов да бъде изгонен бе фиаското от втородивизионния „Чавдар“ (Етрополе) в турнира за Купата на България след изпълнение на дузпи.

След уволнението липсата на свежи пари нажежила отношенията между Велислав и Светлана. Красивата блондинка, която стана първа подгласничка на „Мисис Нова България 2006″, започнала да роптае срещу това, че не съпругът й, а тя трябва да издържа петчленното семейство.

Бившата г-жа Вуцова има собствен бизнес, в който ортачка й е съпругата на Николай Костов, екстреньора на „Левски“. Припечеленото от агенцията за недвижими имоти и бутиковия магазин за чанти и аксесоари във Варна обаче не било достатъчно за отглеждането на тримата синове – 15-годишния Иван, кръстен на дядо си Иван Вуцов, 9-годишния Петър и Светослав (на 7 г).

За да подсигури свежи пари в семейния бюджет, Велислав ипотекирал двуетажната къща в Ексиноград, в комшийство с приказната резиденция на княз Александър Батенберг. Ако се вярва на хорските сплетни в морската столица, синът на Сивия генерал получил от банка близо половин милион лева за имота, на който собственици се водели и той, и бившата му жена, тъй като бил придобит по време на съвместното им съжителство. Велислав се осмелил на тази храбра стъпка, понеже почти бил договорил нова работа в един от водещите футболни клубове срещу никак нелоши пари. С част от които планирал да изплаща ипотеката. Черна котка обаче му минала път.

В последния момент планът се сгромолясал, като на негово място назначили по-евтин треньор.

След като Вили не можел да погасява ипотеките към банковата институция, финансистите погнали съпругата му. Това докрай разрушило и без друго отлетялата любов между съпрузите.

Върви и клюка, че безработният треньор проиграл голяма част от ипотечния заем в казина с надеждата да умножи вложеното на ротативките. Според самия Вили Вуцов обаче това не било вярно и подобни вредни за него слухове бълвала Светлана. А заради тях никой не искал да го наема на работа.

Вуцов-младши вече има едно спечелено дело срещу жената, до която преминаха 16 години от живота му. „Спечелих делото за попечителство на две от трите ни деца, които живеят с мен в София. Сега съм щастлив, че се отървах от лош човек, който влияеше по негативен начин на живота ми. Децата си не съм лишил от майка им, но тя остава само минало за мен“, изповяда се преди дни Велислав в телевизионно интервю.

Със Светлана се запознали в първата бинго зала във Варна, когато Вили бил футболист на месния „Спартак“. Седмица след първата им среща заживели заедно и насрочили сватбата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Имот за 500 бона разведе Вили Вуцов"

  1. Glory   12.07.2021 at 18:57

    Can I simply just say what a relief to find a person that truly knows what they are talking about
    online. You definitely understand how to bring
    a problem to light and make it important. A lot more people
    have to look at this and understand this side
    of your story. I was surprised you’re not more popular because you most certainly
    have the gift.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *