Дачо на Софи работил за Киро Барона

Даниел Игнатов вдигна сватба за чудо и приказ с ромката Елица дни преди ареста
Даниел Игнатов вдигна сватба за чудо и приказ с ромката Елица дни преди ареста

  Данаил Игнатов – Дачо, доведен син и бивш съпруг на фолкпевицата Софи Маринова, е търгувал с дрога и с проститутки в Италия под шапката на ромскмя престъпен бос Кирил Теофилов – Киро Барона. Това разкриват родни ченгета, запознати с искането на правосъдните власти на Апенините за екстрадиция на мургавия плейбой.

Преди дни Дачо бе арестуван зрелищно от тежковъоръжени барети, които щурмуваха огромната му къща в циганската махала в село Баница. От около година бившият мъж на Софи Маринова живее в просторен палат във врачанското село заедно с новата си жена Галя.

Куриозен детайл от интимния свят на Дачо е фактът, че булката Галя му се пада доведена сестра. Бащата на мургавия Ромео – Петър, който 10 години бе мъж на Софи Маринова, днес е женен за пищната циганка Елица от село Баница, която е майка на Галя.

Не сложната плетеница от ромски сексуални безредици обаче е причината за щурма на баретите в къщата на Дачо. Бившият мъж на ромския славей е задържан заради ключовата си роля в циганска криминална организация, разпространявала наркотици и търгувала с бели робини в Италия от 2010-а насам.

Софи Маринова изкара изпепеляваща любов с доведения си син Дачо
Софи Маринова изкара изпепеляваща любов с доведения си син Дачо

Източник, запознат с дейността на родната циганска мафия на Апенините разкрива, че Дачо, заедно с още трима-четирима роми от Врачанско, е организирал трафик на хероин от България в Италия. Кафявият прах минавал през границите в тайници на автомобили, шофирани от мургави куриери. Наркопратките били малки, но регулярни всеки месец в Италия влизали между 5 и 15 килограма хероин.

Според запознати босът на престъпната организация не е Дачо, а прочутият ломски бандит Кирил Теофилов – Киро Барона. Мургавият аферист нашумя като ДДС измамник №1 на Северозапада покрай съдебния процес срещу Христо Ковачки за източване на 17 милиона лева от държавния бюджет. В хода на разследването срещу енергийния олигарх стана ясно, че Ковачки е ползвал фирми бушони, собственост на неграмотни цигани от Лом и региона, които фиктивно доставяли резервни части и оборудване за енергийната му империя. Няколко свидетели в процеса обявиха пред съда, че за тази дейност отговарял Киро Барона, който вербувал за жълти стотинки безработни и неграмотни цигани. В крайна сметка ромският престъпен авторитет бе осъден на 2 години условен затвор заради сключени несъществуващи сделки с фирма „Барби“ от Габрово, от които прибрал 300 000 лева.

Запознати твърдят, че Киро Барона осигурявал покупката и трафика на хероин от Турция, който след това бил доставян до Италия от Дачо и още няколко цигани. На Апенините дрогата се продавала на мароканци които плащали в брой количествата. „След това десетки роми куриери са връщали парите в България. Ползвали са и услугите на автобусна фирма, която всяка седмица организира пътувания до Рим и обратно“, обясняват криминалисти.

Софи Маринова и ДачоСпоред груби сметки Дачо печелел за себе си около 20 хиляди лева месечно. Той обяснявал на близките си от Алтимир и Баница, че търгува със скрап заедно с баща си Петър. Според думите му той пътувал често до Италия, за да организира покупката на автомобили втора употреба, които да разфасова у нас и да разпродава на части.

„Никой не му вярваше – отдавна е публична тайна, че той и баща му търгуват с наркотици и с проститутки в Италия. Жената на Петър – Елица, открай време праща млади циганки на пиаците в Милано, Рим и Удинезе“, мълвят в ромската махала във врачанското село Алтимир.

Запознати с разследването срещу Дачо твърдят, че в Италия той работел съвместно с ромката Лина Ценова, която неотдавна бе арестувана в Рим по обвинения за разпространение на наркотици в Рим. Русокосата циганка Лина търгувала с дрога и с проститутки в заведението „Бар 24″ в италианската столица. Тя била интимна с мароканец, който купувал хероин от нашите роми. Дачо и компания осигурявали и проститутки за мароканските си партньори, като за всяка доставена ромка прибирали по 5000 евро. Предполага се, че в престъпната организация нашите цигани са работили съвместно с румънски роми, от които купували непълнолетни проститутки за 2-3 хил. евро. После ги препродавали, като прибирали горницата.

Засега обаче нито една от мургавите жрици на любовта не е пожелала да свидетелства срещу криминалната организация на Киро Барона и Дачо. Поради тази причина бившият мъж на Софи Маринова ще бъде изправен пред съда в Италия единствено с обвинение за трафик на хероин.

 

Софито била наясно с „бизнеса" на любовника си
Софито била наясно с „бизнеса“ на любовника си

Измамил Софи Маринова с 200 бона

Данаил Игнатов – Дачо нашумя в цяла България през 2006-а, когато се залюби с мащехата си Софи Маринова. Ромската фолкзвезда скочи в кревата на доведения си син, след като години бе съпруга на баща му Петър. Ромският сапунен сериал предизвика огромен интерес, а Софка влезе с доведения си син и любовник в риалити шоуто „ВИП Брадър”.

През 2010-а обаче двамата тихомълком се разделиха. Софи Маринова не поиска да коментира пред журналисти от какво е продиктувана раздялата им, само загатна, че става въпрос за изневяра.

Запознати с истината разкриват, че Софка е прогонила Дачо, след като мургавият Ромео я завлякъл с 200 хиляди лева. „Взе парите уж за да финансира нов бизнес. Всъщност кинтите му трябваха, за да купи няколко кила кокаин от циганската фамилия Гольовците, които да препродаде в чужбина. Гольовци обаче измамиха Дачо с менте дрога, всички разправят, че са му пробутали прах за пране вместо наркотици“, разказват близки до Софи Маринова.

След като научила за „бизнес дейността“ на Дачо, ромската изпълнителка го натирила от дома си. Софка и до днес не е получила парите, които дала назаем на любимия си. „За нея бе особено тежко да а чама пи разбере, че Дачо и баща му Петър са работили съвместно срещу нея и редовно са я ползвали като параван за дейността си. Ходили от нейно име при Киро Японеца, при Любо Къдравия…“, възмущават се приятели на Софка.

След като Дачо е отлъчен от Софи, той се връща в къщата на баща си Петър в село Алтимир. Малко по-късно се залюбва с доведената си сестра Галя. В началото на юли Дачо и Галя вдигнаха тежка сватба в село Баница, на която присъстваха над 200 гости. Арестуваният Да-наил и младата му булка имат бебе на няколко месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *