Гангстери от Враца имат зъб на Краси Радков! Тормозят го!

Краси Радков

  Ако през последните няколко години туризмът във Враца има някакъв прираст, заслуга за това безспорно има и Краси Радков. Няма вечер, в която комикът от „Шоуто на Слави“ да не се появи в национален ефир и да не спомене родния си град.

Негова е и идеята в рамките на предаването да се направи рубрика, посветена на северозападната култура. Там за Враца винаги е отредено централно място.

Краси Радков е един от най-тачените жители на града, а от три години след гласуване на сесия на Общинския съвет е носител и на званието „Почетен гражданин„. В редките случаи, когато комикът идва на гости в родния си край, той е посрещан като цар от местните хора. Видят ли го в някое от заведенията в центъра, мнозина се втурват да му угаждат и да му искат автографи.

Коренно различна е ситуацията преди две десетилетия, когато Радков е току-що завършил НАТФИЗ младеж, решил да се прибере в родния си град. Той е нает на щат в местния театър и това поставя началото на същинската му актьорска кариера.

В онези времена „Шоуто на Слави“ не съществува, а младокът не си и мечтае за голяма слава. Най-интересното е, че в същия период Краси е недолюбван от самите врачани.

Като хора с по-чапрашик характер местните гледат с подозрение младежа, чието самочувствие се гради на факта, че е завършил НАТФИЗ. Отгоре на всичко Радков успява да си навлече големи проблеми и с тамошна гангстерска структура.

В средата на 90-те мутри вилнеят из цялата срана, а и Враца не е пощадена. Как обаче Краси ядосва силоваците, днес никой вече не си спомня. Говори се само, че в един момент напрежението помежду им взело връхна точка и бандитите дали ултиматум на актьора да си стяга куфарите за някъде другаде.

За щастие късметът бил с Краси Радков. Няколко седмици по-късно той получил телефонно обаждане от колегата си Христо Гърбов. Макар че тогава нямало и „Комиците“, снажният артист вече бил име в театралната гилдия и предложил на младока от Враца да се прехвърли в Сатиричния.

Радков хич не чакал втора покана и станал столичанин, отървавайки се от тормоза на местните мутри.

Това не е единственият момент, в който Христо Гърбов играе главна роля в живота на Краси Радков. Всъщност звездите са почти роднини, защото актьорът от „Комиците“ кумува на сватбата на колегата си от „Шоуто на Слави“.

Христо Гръбов и половинката му Иглика Трифонова са изключително близки с Краси и жена му Станислава. Преди двете семейства дори караха заедно всяка ваканция, но напоследък ситуацията е попроменена, тъй като актьорите са в различни продуцентски лагери: единият е при Евтим Милошев, а другият – при Слави. А заради различните им ангажименти и свободното им време не съвпада.

„Вече не си гостуваме, както преди с Иглика и Христо, на пък си се чуваме често. Ако се видим, казваме си набързо новите неща и всеки поема по пътя си“, лаконичен е Краси Радков, когато стане дума за неговия колега и кум.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Гангстери от Враца имат зъб на Краси Радков! Тормозят го!"

  1. КРАСИМИРА РОМЕОВА КРЪСТЕВА   13.01.2016 at 8:08

    СРЕЩУ МУСКУЛИТЕ ВИ НЕ МОГА ДА СЕ БОРЯ, А ЗА ПРАЗНИТЕ ВИ ГЛАВИ ИМА КУРШУМИ! УРОДИ ДОЛНОПРОБНИ!

    Отговор
    • Анонимен   28.04.2017 at 23:01

      тая още ли не са я вкарали в психиатрията -до кога ще маскари хората

      Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *