Ваня Червенкова: 2 пъти умирах!

Ваня Червенкова
Ваня Червенкова

  Самоуверената бизнесдама слиза от баровска лимузина. От прикритието си изскача наемен убиец и започва да я пълни с олово. Единият куршум минава под дясното око и излиза през черепа. Вторият се врязва зад ухото и излиза през лявата буза. Третият влиза откъм гърба и разкъсва белия й дроб и плеврата. Следващите два раздробяват дясната й ръка. Първите пристигнали на мястото на екзекуцията са убедени, че жената е мъртва. Само че сърцето й продължава упорито да бие.

„Извисих се над земята и виждах тялото си, потънало в кръв. Хората се опитваха да помогнат на дъщеря ми. Гледах всичко отгоре, а след това се подготвих за по-дълъг път. Тогава ме обгърна светлина и разбрах, че съм умряла, но след това Господ е решил да ме върне обратно“, изповядва се скандалната Ваня Червенкова.

Тя е готвена за звездата на шоуто от продуцентите на „ВИП Брадър“. Идеята на хората около Нико Тупарев е Ваня да разказва колкото се може повече за неуспешната екзекуция за връзките си с Хамстера, за войната си с успешно разстреляния радиоводещ Боби Цанков. Внушително наедрялата бизнесдама не отваря нито дума по тези теми. Мислите й през цялото време са заети на тема храна. Тя побеснява, когато някой от другите съквартиранти се изложи и подлият глас на „Биг Брадър“ съобщава, че седмичният бюджет е намален и съответно дневните порции също ще поизтънеят.

Боби Цанков беше заподозрян като поръчител на атентата срещу бизнеедамата
Боби Цанков беше заподозрян като поръчител на атентата срещу бизнеедамата

„Ваня озверява, ако два часа не сложи нищо в устата си. Четох нейно интервю, че е била наддала заради стреса в живота й. На мен ми се струва, че отдавна е изоставила битката с килограмите и се тъпче като Робинзон Крузо във френски ресторант“, опитва се да прояви чувство за хумор един от сценаристите на риалити формата.

Червенкова наистина вдига прекалено много скандали на сгафилите, които, без да искат, ще я лишат от вкусна вечеря. В същото време бяга от най-екзотичните истории на своето житие и битие. А те не са една и две.

Ваня със сигурност може да разкаже любопитни подробности за начелото на бизнес кариерата си. Тя опитва да се сближи с правилните хора още преди 10 ноември. Абсолютно доброволно участва във възродителния процес по време на който хиляди български турци са принудени да си сменят имената, а отказалите са изселени. Червенкова и до днес настоява, че много от жертвите й горещо са й благодарили за оказаните грижи, когато са им заповядвали от утре вместо Сюлейман или Гюнай да се казват Иван или Правдолюб.

Двамата с Хамстера имали бурна връзка
Двамата с Хамстера имали бурна връзка

След промените тя не стои със скръстени ръце и заминава за Грузия, за да купува бусчета, които да използва за таксита на родна земя. Червенкова, по собствените си признания, вместо с бусчета се връща у нас с военна техника, която пробутала на сърбите по времето на войната с Босна.

„С натрупания капитал купих завод за алкохол и започнах да зареждам с мое производство цялата страна. По това време се запознах и с най-силните на деня“, твърди Ваня, която има пари и не се замисля как да ги харчи по най-добрия начин. Едва ли тя самата може да обясни защо с лека ръка дава 50 хил. лева заем на Боби Цанков, който след това нагло твърди, че не й дължи нищо. Между двамата започва война и Цанков е сред заподозрените за поръчители на неуспешната екзекуция над Червенкова.

„Знам кой стои зад поръчката, но не искам да му отмъщавам. След влизането на куршумите в тялото ми имах шанса да се срещна с Бог. Сега живея с мисълта, че едно отмъщение води след себе си друго. Успях да дам прошка на тези, които искаха да ме разделят с дъщеря ми завинаги“, твърди Ваня Червенкова. Тя прави изненадващото откритие, че има и друго покушение, но над душата й.

Ваня с дъщеря си
Ваня с дъщеря си

„Два пъти умирах и два пъти някой ме връщаше от оня свят. Втората ми смърт е душевна и много повече ми се отрази от физическото насилие, което преживях. Любовта на живота ми реши, че е време да тръгне по друг път. В този момент за мен светът свърши. Чувствах се изсъхнала от вътре. Позволих си дори да обичам един мъж повече от собствената си дъщеря. Издържах 38 дена без храна и с много малко вода. Пожълтях, дъхът ми миришеше на ацетон.

Бях готова да се погубя, само и само да не чувствам болката. В този период похарчих почти всичките си пари за кръстове, сапуни, някакви арабски амулети. Ходех при врачки да му правят вуду магии, само и само да го върнат при мен. Оттогава знам, че тези хора са просто едни шарлатани“, категорична е Ваня Червенкова.

Тя и до днес не иска да признае дали мъжът, разбил сърцето й, е Антон Петров – Хамстера. Двамата имат бурна връзка и дори се пускат слухове, че е баща на момичето на Ваня. Тя категорично отрича той да е таткото и твърди, че е ползвала материал от биологичен донор за да зачене ин витро. Любовните им отношения дават след това повод на бизнесмена и футболен бос Венци Стефанов да твърди, че Червенкова е била проводник на „Наглите“ и има общо с отвличането на сина му. Както е известно, Хамстера беше сред задържаните от групата за отвличания „Наглите“. Той бе сочен като един от приближените на бившия съветник в ДАНС Алексей Петров. Хамстера е сред подсъдимите по делото „Октопод“. Червенкова се кълне, че връзката й с подсъдимия отдавна е приключила и тя няма нищо общо с отвличания на богати хора за откуп.

„Думите на Венци Стефанов бяха истински шок за мен. Те се отразиха на психическото ми състояние и на бизнеса. Партньорите ми започнаха да ме гледат подозрително. Дъщеря ми също пострада, тъй като в училище започнаха да й викат „Хамстерчето“, разказва преди време Червенкова. След тази размяна на изстрели със силните на деня тя решава, че е по-здравословно да поживее в чужбина. По-голямата част от година прекарва в Русия, а „ВИП Брадър“ е добър повод да подиша български въздух. Злите езици твърдят, че Червенкова го е закъсала с едрите купюри и затова набързо приема тлъстата пачка, за да се залости в къща, пълна с хищни камери. Според мълвата е получила 80 000 лева хонорар за престоя си в шоуто. Със сигурност си ги е заслужила, тъй като тя е една от най-дейните в Къщата, коментират зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Ваня Червенкова: 2 пъти умирах!"

  1. plenty of fish dating site   17.11.2019 at 9:35

    Superb website you have here but I was curious if you knew of
    any message boards that cover the same topics discussed in this article?
    I’d really like to be a part of community where
    I can get feedback from other experienced individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know.
    Thank you!

    Отговор
  2. http://tinyurl.com/   20.11.2019 at 8:10

    I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get set up?
    I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
    penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be
    greatly appreciated. Cheers

    Отговор
  3. sling tv   17.01.2020 at 1:15

    Greetings from Ohio! I’m bored to tears at work so I decided to browse
    your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I
    get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my phone
    .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing blog!

    Отговор
  4. sling tv best package 2020   24.01.2020 at 21:10

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful,
    as well as the content!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *