Тенисистът Григор Димитров, забърсал любовницата на наставника си

Григор Димитров

  В оплетен любовен триъгълник е забъркана първата ракета на България Григор Димитров. Мечтаният за множество тийнейджърки тенисист делял Серена Уилямс с наставника си Патрик Муратоглу.

Тъмнокожата американка бе първото голямо любовно завоевание на Гришо. Двамата влюбени бяха хванати в крачка от папараци в Париж да се разхождат прегърнати по върховете на Айфеловата кула, а фотоси от интимните им вечери в тузарски ресторанти обиколиха жълтите медии. Топ тенисистката на Америка – обаче е забърсала и личния треньор на Димитров –

Серена Уилямс и Патрик Муратоглу

Патрик Муратоглу, който е собственик и главен специалист на една от най-известните тенис академии в света, носеща неговото име.

Любопитното още е, че бившата номер едно в световната ранглиста е завела новия си любовник Муратоглу на същото място, където само преди месеци е била с Григор. Според различни информации именно аферата на Уилямс с наставника е причината българският плейбой да напусне школата на Патрик Муратоглу. Той не можел да издържа на унижението и вече работи с друго световноизвестно име от близкото минало – Жан-Франсва Башело.

Серена Уилямс (втората отляво надясно) се забавляват

За любовните завоевания на първата българска ракета при мъжете се говори много, но най-скандална е историята му с примата при жените Цветана Пиронкова. Красавицата Пловдив е залюбила Гришо още с първите му успехи на корта, а връзката им се задълбочила, след като случайно се засекли по родното Черноморие. Двамата първо започнали да си пишат съобщения, а само няколко дни по-късно вече излезли и на вечеря. Новините за аферата между тях обаче бързо стигнали до ушите на бащата на Григор – Димитър Господинов, който всячески се опитал да прекрати зараждащата се любов. Наредил на сина си да спре да се вижда с чаровницата, но чувствата на Гришо надделели и той се опълчил на баща си. Уплашен, че може да съсипе кариерата му,

Григор Димитров е хвърлил око на Мария Шарапова

Димитър Господинов се свързал с родителите на Пиронкова и така разрешили заедно проблема. Единодушни решения били взети от главите на семействата, а именно да бъде стопирана любовта между младите. Така двамата вече почти нямат допир един до друг, като дори много рядко се чуват по телефона.

Най-новата цел на Григор Димитров е руското изкушение Мария Шарапова.

Нашенецът е хвърлил око на красавицата и не изпуска нито една възможност да е близо до нея.

Той дори си организира така тренировките, че да са заедно по време на заниманията на корта. Първите ракети на България и Русия не са обявили все още официално връзката си, но западните медии са категорични, че в най-скоро време и това ще се случи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *