Скандали между Алисия и Ники Михайлов, заради негови изневери

Алисия и Ники Михаайлов

  Временната раздяла между Николета Лозанова и Валери Божинов се оказа заразна! Семейният скандал, влошил за десетина дни отношенията между съпрузите, се е пренесъл и при бившите им половинки Николай Михайлов и Алисия. Връзката между вратаря и фолкпевицата търпи поредното си крушение, като причината не е една, а няколко. И всичките са със иликонови цици!

Но най-големият проблем, довел до поредния скандал между любовниците, е този, че Мамин Ники с голяма мъчнотия удържа да не вади половия инструмент от гащите си за пред чужди жени.

Публична тайна в чалга средите е, че вече почти не е останала певица, на която зад гърба на личната си такава вратарят на националния отбор и холандския „Твенте“ да не е вкарал гол. Или най-малкото да не си е пробвал късмета.

Физьорският салон „Фтиш“ в София е сборище на най-оборотните чалгаджийки и място, на което клюките за това коя с кого и кой на коя се обменят ежедневно. Сред клиентелата е самата Алисия.

„Вече може и да си потърси друго място за разкрасяване, след като научи, че колежките й се присмиват за гърба й. Няма такава, която да не се е похвалила, че Михайлов я е свалял или пък да не се е оплакала, че й е писнало от свалките му. Преслава, Галена, Анелия… Това момче не подбира.

Явно има мания да спи с фолкпевици – изнасят прелюболитни подробности от темите на разговори във фризьорския салон негови редовни посетителки.

Явно обаче Алисия все пак не е толкова застрелян кон с капаци. Според запознати преди дни е пламнал поредният грандиозен скандал между нея и Ники на тема „Докога ще ми слагаш рога и ще ме правиш на маймуна?“.

Преди да избухне, араджийката си затваряла дълго очите за простотиите на национала. Започнало да й набира от великденските празници. Тогава клипче, заснето от фен на Преслава по време на нейно участие в Брюксел, изкарало от нерви влюбената Алисия.

На видеото, качено в няколко светски сайта, ясно се чува как секс символът от Добрич поздравява „своя специален гост Ники Михайлов“. Компроматът направи за смях иначе чаровната изпълнителка от Вакарел, понеже по същото време тя тръбеше, че заедно с любимия си са боядисвали яйцата и са месили козунаците.

Преслава

Какво се е случило между вратаря и Преслава след края на участието й в Брюксел, клюката мълчи, но със сигурност би могла да бъде илюстрирана със сцени от ония горещи филми след 00,00 ч.

Изпълнителката на „Щом ме забележиш“ се направила на луда и за изневярата на Николай преди верижната катастрофа на магистрала „Тракия“ през май. Тогава синът на Борислав Михайлов помля служебния джип на БФС „Рейндж Роувър“, а в тежкото ПТП дори загина един човек.

Първоначално участието на вратаря бе покрито от висш служител на полицията, а заради травма на ръката скандалният национал пропусна контролите с Холандия и Турция. Алисия изчакала да отмине шумотевицата покрай новата изцепка на половинката си и на 4 очи го разобличила в поредната му изневяра. Този път вратарят не повторил в леглото на Преслава. Тя имала концерт под Тепетата същата вечер преди катастрофата, а забил на оборотна пловдивска мъжемелачка.

Девойчето, гордо от себе си, че е привлякло интереса на футболна звезда от калибъра на Николай Михайлов, после се похвалило пред половината град и гнусната клюка скоро стигнала и до ушите на Алисия.

Запознати с триковете на изпечения секс маниак от известната вратарска фамилия разкриват, че поредното обяснение в любов към Алисия във Фейсбука му е опит да изпроси прошка след последния скандал за поредната му изневяра.

Ники постна снимка на вратарските си ръкавици, на които е щамповал името на Алисия и „I Love You“.

„Трябва да знаете, че зад всички подобно жестове на Михайлов в социалната мрежа се крие негов гаф и те са опити да изпроси прошка от Алисия. А тя пък само и само да не го загуби, май е готова да му прости всичко – даже и да го хване на калъп“, кискат се чалгаджийките зад стените на „Фетиш“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *