Серийният измамник Васил Паров прави предизборната кампания на Яне Янев!

Васил Паров

  Един от най-големите измамници в Смолянско – Васил Паров, е започнал агитация за РЗС, разкриха за хора от родопския град. Те свидетелстват за поредното превъплъщение на псевдобизнесмена, който стана известен като дарител на родната полиция при управлението на тройната коалиция и после на ГЕРБ.

Някак съвсем естествено сега Паров се свърза с политическия пумпал Яне Янев и двамата вече оформят любопитен политически тандем.

Васил Паров иска на всяка цена да влезе в дълбоките води на политиката, за да замете дълга серия от престъпления и измами.

Бизнесменът лобист, който наляво и надясно се перчи с връзките си с влиятелни партийци от всички цветове, гази човешки съдби за да си уреди лично благоденствие. Жертви на измамите му стават много невинни хора. За постигането на целите Паров не подбира средства. Подкупва прокурори, съдии, адвокати. Увърта се около силните на деня, за да има гръб, който да го пази. Единственото нещо, което засега го спасява от затвора, заради деянията му, е полицейският чадър в двете правителства. Многократно е бил осъждан за фалшификация на документи, потвърждаване на неистина по член 290, както и за лъжесвидетелстване. Запорирани са сметките на някои от фирмите му.

Яне Янев

След публикация в пресата обаче, някои от жертвите на дръзкия мошеник проговарят. Така журналисти вече разполагат с цялото досие по изфабрикувано от Паров дело срещу негов конкурент за измама с причинена вреда в големи размери. С протекциите на покойния бивш секретар на МВР Цвятко Цветков Паров поръчва и плаща на всички по веригата – следствие, прокуратура и съд. В резултат на това конкурентът му става жертва на мръсната схема и получава ефективна присъда. Мъжът обаче тръгва да се бори за правата си и вади скандални документи, уличаваща дори съдийката Илияна Рашкова в получаване на пари от ищеца Васил Паров. Независимо че всички свидетели опровергават обвинението, Рашкова изпълнява поръчката и осъжда К. Р. без нито едно годно доказателство. За подобна наглост всяка прокуратура в държава от Европейския съюз ще се самосезира и ще образува предварително производство срещу „служителката“ на Темида и срещу поръчителя Паров.

За влиянието на Паров сред съдийската мафия говори и втори случай, в който с очевидно подправен документ бизнесменът мошеник успява да осъди Йордан Кръстев. Единственото „доказателство“ пред съда е разписка, от която ясно се, чете, че Кръстев е получил пари от Паров, за да го консултира. Ищецът обаче задрасква некадърно неудобния пасаж и дописва „дадени пари на заем“. За съда тази фалшива бележка се оказва достатъчна и Йордан Кръстев, който е юрист, трябва да плати на лъжеца. Любопитно е, че Кръстев е помагал на Паров в сделка за милиони с арабски шейхове. Милиардерите впоследствие също се оказват измамени от родния Остап Бендер.

Името на Васил Паров се свързва и с мистериозното самоубийство на една от най-влиятелните фигури в ДПС – Ахмед Емин. Преди да сложи край на живота си, началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган получава подкуп от 500 хил. евро на ръка от Паров, за да го уреди да купи за жълти стотинки военното поделение в смолянския квартал „Устово“.

Имотите се търгуват на цена десет пъти по-ниска от пазарната, а самият Паров имал вече подготвени клиенти от чужбина, на които да ги препродаде за да спечели. Висшият функционер на ДПС обаче, впоследствие не успява да се пребори с конкуренцията за поделението в „Устово“. Успява за уреди смолянския лобист да купи на безценица апетитен парцел в квартал „Райково“.

Дали обаче мистериозната смърт на Ахмед Емин не е по някакъв начин свързана с неизпълненото обещание към Паров, е въпрос, на който трябва да отговори следствието.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Серийният измамник Васил Паров прави предизборната кампания на Яне Янев!"

  1. SS   21.03.2013 at 23:23

    Я му играйте по една здрава сопа на Смолянските езера, та да може едвам да се дотътри до града тоя изрод.

    Отговор
  2. asmr and   05.09.2021 at 11:58

    After looking at a few of the blog articles on your site, I honestly like your technique of blogging.
    I bookmarked it to my bookmark website list and will be
    checking back in the near future. Please check out my web site
    as well and let me know your opinion.

    Отговор
  3. their asmr   12.12.2021 at 22:59

    Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that
    I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
    After all I will be subscribing to your rss feed and
    I hope you write again soon!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *