Кирил Домусчиев ползва всичките си връзки за да спечели първенството

Кирил Домусчиев

  Босът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев готви мащабна операция по спечелването на футболното първенство. За целта са мобилизирани съдии, свои хора по комисиите в БФС и медии. Най-сериозно се разчита, разбира се, на политическа подкрепа от страна на управляващите, както и на близките отношения между бизнесмена и министър-председателя Бойко Борисов.

Домусчиев толкова много се натяга, за да спечели още една титла, че неотдавна накара шампионския тим на „Лудогорец“ да играе срещу бистришките тигри, а в мача премиерът вкара цели 4 гола за своя тим.

„В БФС всичко е блокирано и Боби Михайлов е с вързани ръце, когато става дума за „Лудогорец“. Този отбор ще върви безпрепятствено напред в първенството и ще го спечели“, довери за „Галерия“ служител на футболната централа. Според него на основния конкурент за титлата – „Левски“, ще бъдат направени номера, за да не се стигне до неочакван край.

За пълното подсигуряване на гърба Домусчиев дори се подготвя да стане собственик на ефирна телевизия, която до този момент е в ръцете на друг голям собственик на футболен клуб. Когато сделката бъде фициализирана, Кирил Домусчиев щял да откупи и правата за излъчване на мачовете. До този момент двубоите от „А“ група се играят на тъмно и нито една телевизия не удовлетвори финансовите претенции на клубовете за телевизионно предаване на срещите. По този начин Домусчиев ще държи диригентската палка в българския футбол и ще може да манипулира общественото мнение.

Най-голямата му цел била „Лудогорец“ да направи втори опит за пробив в Шампионската лига. В интерес на истината разградчани бяха само на една ръка разстояние от отстраняването на далеч по-реномирания „Динамо“ (Загреб), но пропуснаха златен шанс. „Зелените“ имат балансиран отбор, амбициозен треньор и сравнително прилична за мащабите на Разград посещаемост на мачовете. Клубната база за подготовка пък е една от най-модерните в страната, което дава допълнително предимство пред грандове като ЦСКА и „Локо“ (Пд) например.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *