Георги Първанов готви преврат в БСП!

 

Георги Първанов Бойко Борисов

  Нови интриги са напът да избухнат в червената централа на „Позитано“ 20. Главните действащи лица в съзаклятието са бившият президент Георги Първанов и ексминистърът на вътрешните работи Румен Петков, се научи сензационно от потресени хора в червената партия.

Двамата оглавяват курса за разцепление на БСП, чийто таен план стартирал месец-два преди началото на изборите. Най-парадоксалното е, че тандемът действа в синхрон с уж големите врагове на БСП Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

„На 13 май ще удари часът на Първанов“, била най-шушуканата реплика в червената цитадела. Малцина обаче знаели какво точно означава тя. Повечето бесепари се надявали на пълна изборна победа.

Румен Петков

Разбира се, имало и такива, които вярвали, че съпротивата от страна на ГЕРБ ще бъде жестока заради финансовия потенциал на партията. Чудели се какво точно означава да удари часът на Първанов, при условие че той категорично отказал да се включи в кандидатдепутатските листи и напълно дезертирал от кампанията.

В късните часове на 12 май почнало да им просветва, особено като станали ясни приблизителните резултати от народния вот. В началото никой не подозирал за разработената схема на Първанов и Румен Петков – първо да разклатят лидерството на Сергей Станишев, а после да направят сговор в сянка с Бойко Борисов.

Зад гърба на бившия държавен глава стояли влиятелни представители на партията майка, които били готови да дадат финансовата си подкрепа. Румен Петков пък бил човекът, решен да се заеме с изпълнението на мръсната завера.

Не случайно часове след изборите плевенчанинът побърза да поиска оставката на Сергей Станишев, въпреки повече от доброто представяне на БСП на изборите.

Сергей Станишев

„Станишев показа, че няма избори, които да не може да загуби, и е време да му поискаме оставката. Задължително трябва да се свика конгрес на БСП по най-бързата технология – за организационни, структурни и кадрови промени“, заяви трезвеният Румен Петков в първите часове на изборната нощ.

Странно, но по същото време сходна песен запя и Цветан Цветанов. В интервю за Би Ти Ви той нападна Сергей Станишев и заяви, че много по-добър и „национално отговорен“ партиен лидер бил Георги Първанов.

„Работата е ясна! ГЕРБ се опитват да разбият БСП, така както унищожиха СДС. Този път използват за мръсния си сценарий Румен Петков, чиято задача е да докара Първанов на власт в партията. И после Първанов и Бойко да се разберат и да си направят коалиция – напук на волята на избирателите коментират врели и кипели в партийните интриги наблюдатели. Според червени депутати Румен Петков не можел да си намери място от яд, че за първи път не е включен в депутатските листи. Той се зарекъл да унищожи Станишев с цената на всичко, дори да предаде интересите на партията си и да я даде в тепсия на Бойко Борисов, който май финансира цялата операция.

„Този път парашутът няма да му се отвори! В БСП са бесни от атаките на Румен срещу ръководството, та нали Сергей увеличи със 110% броя на депутатите в това Народно събрание – от 40 на 84, за какъв провал бълнува Петков?“, коментират на „Позитано“ 20. Възмутени от подлия сценарий партийци дори били на мнение да предложат изключването на Румен Петков от БСП за интри-гантство и тайни договорки с враговете от ГЕРБ.

„На този етап Първанов стои дистанциран и опипва почвата. Той обаче също е в заверата и поощрява действията на Румен Петков, който му е обещал да го върне като председател на партията“, обобщават „червени ескадрони“.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Георги Първанов готви преврат в БСП!"

  1. ккк   17.05.2013 at 16:28

    Орел и рак и щука
    по някаква си слука
    такваз им работа дошла
    да теглят заедно кола.
    И ето те се впрягат,
    напъват се, напрягат:
    Атака наляво,
    а ДПС се дърпа здраво,
    а Вожда на БеСеПето
    все го сърби Дупето
    и чуди се народа
    каква е тая улична порода:
    един луд от психозен стрес,
    един разгонен педераст от ПЕС
    и ДС-турчин с мазен Фес!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *