Васил Левски бил терорист и рушител на Османската империя!

Обесването на Васил Левски

Политическата толерантност понякога може би ни идва в повече, след Ботев наред е и Левски. В момента служителите на комисията по дискриминация четат всички учебници до 7 клас.

Те търсят дискриминационни текстове и пасажи според доклада на комисията. Служителите следили за дискриминационни елементи по шест признака, основно етнически, религиозен и полов. Но четейки докладите на комисията, се чудиш да се смееш ли или да плачеш, например един от тези доклади препоръчва, учителите да обясняват на децата, че залавяйки Апостола на Свободата Васил Левски, османските жандарми чисто и просто си изпълнявали служебните задължения, а Левски бил  нарушител на спокойствието в Османската империя.

Васил Левски

Колкото до мъченическата смърт на свети Георги Софийски пък експертите от комисията намират за недостатъчно обяснението, че светецът  не е искал да приеме исляма. Задължително трябва да се пояснява на децата, че помохамеданчването не е типична черта на исляма, а грешна политика на османските чиновници. Освен това експертите навсякъде заменят думата „турчин“ с „османлия“, освен това специалистите са недоволни от факта, че в учебниците по музика няма включени песни на други етноси и празници на други религии освен православната.
СКАНДАЛНО ИСКАТ ДА ПРЕНАПИШЕМ ИСТОРИЯТА СИ:

http://youtu.be/s1Dx27CT1_g

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Васил Левски бил терорист и рушител на Османската империя!"

  1. Асен Петков   16.08.2012 at 6:54

    Вместо тая комисия да чете нещо което не разбира да си събират багажа и да се махат от България.Турските мекерета в Турция.

    Отговор
  2. Росица Ризова   16.08.2012 at 8:59

    Съвсем я оцапахме. Левски, ако стане ще му е трудно и 5 минути да изкара. Ама турчин ни клал 500 години, ние сега ще говорим като някакви подлоги. Стига толкова бе истината е важна. Това го е казал още Апостолът на свободата и Ботев. После се чудим защо тийнейджърите били меки китки всичките.

    Отговор
  3. Патриша Хайсмит   21.06.2013 at 19:50

    Американците ли ще ни учат нас ? Същите които бесиха негри по дърветата до преди 50 години ?

    Отговор
  4. Иван   23.06.2013 at 9:05

    Да си тръгват доброволно ли…Те са за затвор!!!

    Отговор
  5. Стефан   04.05.2014 at 22:39

    Мамкаим и гадове , преебаха ни историята , и накрая само да не стане така че ние сме виновни че сме били под Турско иго 500г.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *