Мерт от „Кварталът на богатите“ – вечният студент

mert

Вече 11 години Танер Йолмез не може да завърши висшето си образование. Актьорът, който изпълнява ролята на Мерт от „Кварталът на богатите“, започнал следването си в театралната паралелка на истанбулската Държавна консерватория веднага след гимназията, а днес е на 29 и все още няма тапия. Ако не се дипломира догодина, ще изгуби студентските си права.

„Имам прекалено много ангажименти и не ми остава време да се подготвя за изпитите. В интерес на истината, вече не съм сигурен дали искам диплома. Смятам, че истинските умения не се усвояват на студентската скамейка, а в процеса на работа. Аз не съм спрял да се развивам професионално – и в театъра, и в киното, и в телевизията“, коментира проточилото се свое следване къдрокосият младеж. И допълва, че близките му отдавна са се примирили с мисълта, че едва ли ще го видят абсолвент някой ден.

mert-1

Той дебютира на малкия екран през 2004- а в телевизионни реклами. Първият сериал, в който участва, е „Капалъ чаршъ“. Там ролята му не е основна, но пък е запомняща се. Следва участие в сагите „Пепел от рози“, „Златото на Истанбул“, „Изгубеният град“ и „Празникът на татарите“.

Безспорно най- успешното от всички негови превъплъщение до момента е това в „Кварталът на богатите“. Играта му в сериала е блестяща – единогласни са и телевизионните критици и публиката. Неговият Мерт е аутсайдер, но с много положителни качества – деликатен, чувствителен и с чувство за хумор. Той успява да намери пътя към сърцето на Ейлюл с нежност и пълна отдаденост.

Заради ролята си в сериала Танер трябвало да отслабне със 7 килограма. Това изискване на продуцентите първоначално му се струвало непосилно, но той успял да се справи с него. „Да изиграя Мерт беше провокация към мен самият. Освен че се наложи да отслабна, беше задължително да пусна и дълга коса. Да не говорим, че героят ми се различава коренно от мен като човек. Той е по своему енергичен, докато аз харесвам спокойствието“, споделя актьорът.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Мерт от „Кварталът на богатите“ – вечният студент"

  1. minecraft games   04.09.2019 at 20:08

    Hello very nice web site!! Man .. Excellent .. Superb ..
    I will bookmark your site and take the feeds also?
    I am happy to find a lot of helpful info right here within the submit,
    we’d like work out extra techniques on this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

    Отговор
  2. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks
    for the post. I’ll definitely return.

    Отговор
  3. bit.ly   31.08.2021 at 10:26

    What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads.
    I am hoping to give a contribution & assist different customers like its helped me.
    Great job.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *