Най- възбуждащите места за секс

800×600

Normal
0

21

false
false
false

BG
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Нормална таблица“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:“Times New Roman“,“serif“;}

Леглото като място за секс ни дава необходимата интимност и сигурност да изпробване най- различни пози. Без съмнение, е много удобно място, особено когато дюшека е добър.

секс33

 Но много двойки се изморяват от монотонността на леглото и искат да изпробват нещо ново в секса. Затова, сексът на различни места може да ви подпали отношенията ви и да събуди неподозирана страст. Оставете се на фантазията си, и сбъдвайте желанията си.

За страстен и изпепеляващ секс – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК:

 Много двойки искат да правят секс в парка. Мястото е удобно, а вечерта предлага чудесна гледка към звездите. Разбира се, изберете парк, който не е много населен през секс34нощта, за да не ви изненада някой.

 Други двойки си представят секс  в пробните на магазините, заради заобикалящите ги огледала. Разбира се, една от най- популярните фантазии е сексът във вода – в море, басейн, на плажа, в джакузи.

 Други места, на които често си представяме, че правим секс, са например, последния ред в кино- залата, автобус, влак или тоалетната на дискотека, както и в колата. Разбира се, внимавайте с избора на места, за да не ви глобят за неприлично поведение.

 Сексът на обществени места винаги е притеснителен, тъй като винаги има опасност да ни видят. Но  дори у дома, пак можем да изберем интересни места – банята, масата в кухнята, терасата, ваната и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *