7 храни за взривно либидо

Ако вашето либидо напоследък се прави на разсеяно, виновна за това може да бъде вашата диета. Очевидно е, че когато човек няма настроение и се чувства подут съвсем не му е до секс, а само мисли къде да прилегне. Радвайте се, защото здравословното хранене може да реши вашите проблеми. Ето кои храни стимулират либидото и ще ви накарат да се чувствате по – секси откогато и да било.

„Еректин Макс” връща желанието за секс

праскови за силно либидо

Пържола

Червеното месо е чудесен източник на цинк, микроелемент пряко отговорен за сексуалното желание. Яжте на воля телешко и свинско, но все пак предпочитайте да е без тлъстини. Цинкът увеличава тестостерона и възпрепятства производството на пролактин – хормон увреждащ сексуалната функция.

Сьомга

Омега – 3 мастните киселини в окенаските риби са страхотни за подобряване на кръвообращението, а това оказва огромно влияние за повишаване притока на кръв към гениталиите. Също така Омега – 3 могат да повишат нивата на допамин, който е основен прекусор за получаване на добро настроение.

Яйца

Ако мечтаеш за закуска в леглото, последвана от сутрешен секс, най – доброто предложение на света е омлета. Протеинът в яйцата ще даде силен тласък на енергията ви и ще ви фокусира – две неща, които помагат винаги. Като допълнение ще припомним, че яйцата са отличен източник на витамин В6, който регулира либидото и балансира хормоналните нива.

Сок от червени боровинки (без захар)

Червените боровинки не само предотвратяват инфекциите на пикочните пътища, но и са естествен диуретик, помагащ изхвърлянето на непотребните течности от организма. Просто смесете 2 с. л. сок от червена боровинка с чаша вода и прогонете подуването завинаги.

Шоколад

Наистина, има ли нещо на този свят, което натуралният шоколад не може да направи? Шоколадът е един от най – силните натурални афродизиаци, а също така съдържа и много магнезий, който ще ви накара да се чувствате спокойно. Освен това черният шоколад крие в себе си още едно тайно оръжие – фенилетиламин, който играе невероятна роля при освобождаването на ендорфини.

Овесена каша

Сутрешното хранене може да помогне страшно много за производството на тестостерон, от който до голяма степен зависи либидото. Освен това овесените ядки съдържат Л-аргинин, който и в момента се използва за лечение на еректилна дисфункция, както и за подобряване притока на кръв към клитора.

Праскови

Чувствителни плодове с около 1 тон витамин С в себе си. Според проучванията, витамин С играе пряка роля за нивата на либидото при жените, а мъжете зарежда с енергия. Сексолози споделят, че този витамин е пряко отговорен и за женския оргазъм.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *