10 храни, които да избягвате преди секс

Ако планирате специална нощ с половинката си и искате да извадите максимума от сексуалното преживяване, е важно да спазвате определен хранителен режим. Ето кои храни не е препоръчително да се ядат преди секс:

hrana-seks

Определени храни причиняват умора и увеличават нивата на кръвната захар, като вторичният ефект е спад в сексуалното желание.

10 ЗАБРАНЕНИ ХРАНИ ПРЕДИ СЕКС

1. Мента. Често използваме ментови дъвки за освежаване на дъха, напитки и пр. Ментолът обаче намалява нивата на тестостерона и намалява сексуалното желание. Ако дъвчете дъвка, може да причини оригване.
2. Консервирани храни. Най- лесният начин да убиете либидото е като ядете храни от консерва, защото съдържат много натрий. Причиняват газове и задържане на течности, които правят корема по- издут.
3. Енергийни напитки. Въпреки че могат да ви направят по- издръжливи, заради съдържанието на захар и кофеин, ефектът им може да засегне производството на тестостерон.
4. Шоколад. Блокчето шоколад съдържа вещества, които освобождават ендорфините и затова е сред най- известните афродизиаци. Но при жените намалява либидото и желанието.
5. Риба. Може да е обработвана с полихлориран бифенил, който влияе негативно на репродуктивното здраве.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

hrana-anti-seks
6. Овес. Ако изядете повече от една порция, намалява производството на серотонин, а оттав понижава желанието за секс. Освен това, може да причини газове.
7. Алкохол. 1- 2 чаши червено вино не са проблем. Но прекаляването понижава чувствителността и пречи на оргазма, както и на получаването на ерекция.
8. Броколи. Въпреки че е много здравословен зеленчук, преди секс не е препоръчителен. Причината е, че увеличава отделянето на газове, при това са с доста остра миризма.
9. Пуканки. Веществата, които се съдържат в пуканките за микровълнова, намаляват мъжкото сексуално желание. Перфлуороалкалната киселина намалява производството на сперматозоиди.
10. Хот дог. Вкусна храна, но да се избягва преди секс. Високото съдържание на наситени мазнини причинява свиване на артериите в пениса и вагината.

Ако забележите понижено сексуално желание у вас или партньора ви, помислете върху храната, която сте изяли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *