Как да се храним за плосък корем

Нека разгледаме някои чудесни съвети за отслабване на корема. Ако ги следвате, ще постигнете много добри резултати. Тези рецепти са свързани по- скоро с начина, по които да се храним.

korem-recepti

1 . Оставете черния дроб да работи и приемайте по- малко калории. Вредни храни като рефинираните, многото въглехидрати, захарните изделия, кофеина, газираното пречат на работата на черния дроб и го натоварват. Ако обаче работи както трябва, ще ви помогне да изхвърлите излишните мазнини.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Пийте сок от боровинки. Съдържат висок процент органични киселини и ензими, които подобряват храносмилането ни. По този начин елиминираме мастните депа, които пречат на органите. Но трябва да го пиете чист, без захар, както и да пиете много вода.

3 . Консумираме мастни киселини. Става въпрос за тези, които се съдържат в рибата, известни като омега- 3, които се съдържат най- вече в рибеното масло. С 1 лъжица рибено масло или като ядете прясна риба два пъти седмично, ribaще помогнете на черния дроб да елиминирате коремната мазнина, тъй като е отличен антиоксидант.

4 . Омега- 9. Този антиоксидант се произвежда в човешкото тяло в малки количества, така че е добре да се приема и от други източници. Помага за намаляване на холестерола. Трябва да премахнете трансмазнините от храненето си и да ги заместите с мазнини като омега- 9, които се срещат в зехтина, слънчогледа, фъстъците.

5 . Лимонада при събуждане. Преди да закусите изцедете лимон в голяма чаша с вода и я изпийте. Така ще пречистите черния дроб и ще дадете начален тласък на метаболизма.

6 . Пречистващи добавки, които доставят енергия. Чаят от глухарче е сред начините да изчистите тялото си от токсини. От друга страна, можем да подправяме храната си с растения, които хем са ароматни, хем ускоряват метаболизма като джинджифил, канела, червен и черен пипер, кардамон и др.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *