Никога не казвайте на гаджето тези реплики за бившия

Въпреки че честността е много важна за връзката, някои неща е по- добре да не ги споделяте с гаджето си. Особено тези, които са свързани с минали връзки и чувствата ви към бившия.

bivshiq

Това не означава, че не трябва да говорите за миналото, защото така можете да се опознаете, но трябва да избягвате някои детайли и коментари, които могат да наранят половинката ви. Ако искате да избегнете проблеми с гаджето, ето какво не бива да казвате за бившия си:

1 . Всички го обичаха. Това определено не трябва да го споменавате. Особено в началото на връзката, защото ще започне да се сравнява с него. Не го карайте да се чувства несигурен по отношение на предишната ви връзка. Някои неща е по- добре да не се знаят.
2 . Разби ми сърцето. Всяка разделя свързва лошо, защото са наранени чувствата на двамата. Ако започвате нова връзка обаче, не му разказвайте как се е държал с вас и как ви е наранил. Новият ви партньор ще помисли, че още не сте го преживели.
3 . Печелеше много пари. Има наистина неща, които изобщо не засягат новата ви връзка и само могат да доведат до несигурност и притеснение. Мъжете са чувствителни по темата за парите. Затова не го притеснявайте с това колко е печелил бившия ви и какво ви е купувал.
4 . Беше добър/зле в леглото. Дори гаджето ви да ви пита как е бил бившия в леглото, bivshiq-gadjeопитайте се да избегнете темата. Няма значение как е бил, важното е как сте вие двамата. Ако много настоява, кажете му, че във всяка връзка има и хубави и лоши моменти. Така едва ли ще ви пита отново.
5 . Идвала съм тук с бившия. Ако гаджето иска да ви изненада и е планирал романтична вечеря в ресторант или на друго специално място, а вие сте ходили там с бившия, не го споменавайте. Няма защо да проваляте момента.
6 . Той ми купи това. След дълга връзка вероятно имате подаръци от бившия в дома си. Но новото гадже не е необходимо да го знае. Не трябва да знае какво точно ви е купувал бившия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *