Най-внушителния полов член е притежание на българския професор Христо Пимпирев!

Проф. Христо Пимпирев

  Ледник и брегова ивица на Антарктида носят името на нашия антарктик № 1 Христо Пимпирев. Наскоро професорът геолог стъпи и на Южния полюс. Нито Пимпирев ледник, нито Пимпирев бряг, нито дори снимката на Христо с развят трибагреник на най-южната точка на Земята му носят такава слава сред студентките, както нещо много лично негово.

Пимпирев е известен сред младите геоложки с най-дългото – чудо невиждано, мъжко достойнство. Членът на храбреца бил някъде към 25 сантиметра в спокойно състояние според всички, които са го виждали. Славата му се носи от десетилетия, хем, от уста на уста, из целия Геолога географски факултет и отдавна е прескочила и из останалите катедри на Софийския университет. В научните среди се знаело, че Пимпирев е българинът с най-внушителен член.

Мъжката гордост на Пимпирев отдавна не е тайна за студентите и приятелите му

„В. Алма матер няма скрито-покрито за такива неща, а и това не е нещо лошо, гордост си е“, сподели вижданията си по въпроса първокурсничка от Историческия факултет, който е на етаж разстояние от кабинета на Христо Пимпирев в университета. А студентите – и девойки, и младежи от ГГФ – се убеждават с очите си в легендата за пениса на преподавателя си още на първата практика. Особено ако бъдещите геолози са някъде по морето. Студентският нудизъм заедно с асистентите, доцентите и професорите си е в реда на нещата в един от най-разкрепостените факултети още от времето на соца. Не случайно абревиатурата му се трансформира като „Господи, готин факултет“.

Мъжествената слава на Христо Пимпирев излиза наяве в ГГФ още като е студент. Плъзва бързо обаче из целия Софийски университет, когато в далечната 1981 г. Пимпирев става преподавател асистент. Нашумява все повече с изкачването му в кариерата – през старши, главен асистент, доцент, та до професор през 2005 г. Колегите му в днешно време се шегуват, но с уважение, че е Тигърът на седемте континента заради фрапантния му мъжки орган и „завладяването“ и на последния, седми континент. Аналогията е с митичния корсар Сюркуф – Тигърът на седемте морета.

Други добряшки шеги от приятелите му са, че откакто е пръв полярник, дори и пингвините били разбрали за дължината на пениса на Ицо докъм коляното в увиснало положение и му имали респект. Сигурно ще вземе страха и на белите мечки, но те са на Северния полюс – в Арктика, а не в Антарктика, не подбират майтапа грубоватите геолози – със завист, но без капка злоба.

Никоя колежка на Пимпирев обаче не може да се похвали, освен ако не лъже, че освен с очите си, има и други, по-близки осезания по отношение на Пимпиревата гордост. Верността на Христо към съпругата му е почти толкова известна, колкото и 25-те му сантиметра в спокойно състояние. Както и че само тя знаела с колко скачали сантиметрите, когато се наложи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

7 Отговора за "Най-внушителния полов член е притежание на българския професор Христо Пимпирев!"

  1. Penguin   31.01.2013 at 13:49

    Коя е тая патиця неземна, да пусне тая простотия? Колко пъти е опитвала, че да си вади изводи и кого е питала дали може да се пуска подобна статия??? Проф. Пимпирев е първият българин развял трибогреника на Родината ни на Южния полюс и никой не го вълнуват размерите на достойнството му! Ще ви успокоя, че човека е семеен! Статията е достойна за публично порицание и авторктата й определено има нужда от психолог… Моля медията в лицето на senzacia.net да се извини за написаното и да потърси отговорност от автора й!!! Човекът, с който България трябва да се гордее, не бива да бъде представян по този начин! Той не е чалга-звезда!

    Отговор
  2. Lyuba Neo   01.06.2013 at 8:39

    И аз съм възмутена от горенаписаната статия. Това са много лични неща и не би трябвало да излизат на показ за когото и да било, включително и за известните личности. А това, че е семеен (а той отдавна не е) не виждам връзка с желанията на дамите да се домогват до него и за какво да се успокояват не разбирам. Щом се е впуснал в сайтове за запознанства, означава, че не е толкова недостъпен, колкото се изтъква в статията, но това си е негова работа и никой няма право да му се бърка в личния живот. Да,не е чалга звезда, но не е и безгрешен,просто е човек, с всичките предимства и недостатъци на човешката природа.

    Отговор
  3. Correct   08.01.2014 at 16:25

    Abe kakvo se zanimavate s toq, deto moje sam da si e napisal tazi statiq za reklama. Samo kato mu poglednete debelata i grozna lyubovnica-polovinka, koqto ticha podir nego za da mu ugodi i ne go iztarve, podarqva za raojdennite mu dni leki koli, nosi mu bagaja na letishteto bez nikakvo dostoinstvo, a toi se vihri po saitove za zapoznanastva, svalq mladite macki, hvali se, che pravi sex po vsichki kraishta na nashata planeta i oshtastlivqva damite, napravil i izvanbrachni deca, a i oshte mojel da napravi, stiga nqkoq dama da ima nujda ot tazi usluga, veroqtno sreshtu zaplashtane. Tova mu bilo hobito. A rabotata mu bila mejdu drugoto, za postigane na nizshite mu celi. Pazi Boje!

    Отговор
  4. Donev   30.11.2015 at 16:01

    25см мъжко достойнство няма дори в ерекция камо ли пък в отпуснато.Айде без простотии.

    Отговор
  5. cheap flights   01.02.2021 at 0:38

    Very rapidly this site will be famous among all blog
    viewers, due to it’s pleasant articles

    Отговор
  6. 0mniartist   10.04.2021 at 6:47

    Hi there, I found your web site by way of Google while searching for a related matter, your web site came up, it seems great.
    I have bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, just was aware of your weblog thru Google, and located that it is really
    informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful
    in the event you proceed this in future. Lots of people will likely be benefited from your writing.

    Cheers! 0mniartist asmr

    Отговор
  7. asmr with   09.05.2021 at 3:34

    I will immediately take hold of your rss feed as I can’t
    to find your email subscription link or e-newsletter service.

    Do you have any? Please let me realize so that I may just subscribe.
    Thanks.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *