Мъжете са по – ласкави на студено

Мъжете стават по – нежни и добри през зимата към своите дами. Поне така твърди проучване на Харвард, според което меракът на самците се разгорещява напук на понижаването на температурите.

снежанка
Снегът те кара да изглеждаш различна…

Изследователите споделят, че мъжете били най – настървени през зимните месеци, а не по време на голямата лятна жега. Откритието било направено по време на анкета, при която 118 представители на силния пол са помолени да оценяват снимки на разголени студентки. Историята с фотосите продължила точно една година, за да се обхванат всички сезони.

Въпросните снимки сами по себе си представляват достатъчен интерес за мъжката аудитория. Част от тях показвали само лицата на красавиците, други изтъквали прелестите им по бански костюм, а третият тип вадел наяве всичко най – милно на конкретната дама. Оказало се, че с годините мъжкият вкус за женските лица не се е променил, но това съвсем не било така за останалите части на тялото.

Регистрите по време на теста показали, че в студения сезон мъжете се възбуждат доста по – силно от разголени снимки, а пиков момент настъпил в разгара на зимата през февруари. Засега учените не могат да дадат смислено обяснение на своето откритие, но се предполага, че се дължи на цялостната прикритост през зимата и неочаквания шок при вида на голото женско тяло върху снега. Допуска се, че и хормоните играят някаква роля.

За любовта задръжки няма (дори  и да е сестринска):

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мъжете са по – ласкави на студено"

  1. coconut oil   09.11.2019 at 19:20

    Hey I am so delighted I found your website, I
    really found you by mistake, while I was researching on Aol for something else, Anyhow I am here now and
    would just like to say cheers for a incredible post and a
    all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
    don’t have time to read it all at the minute but I have bookmarked it
    and also included your RSS feeds, so when I
    have time I will be back to read more, Please do keep up the superb jo.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *