Лили Павлова се кипри с дизейнерски дрехи за по 1800 евро

Лиляна Павлова

  И изгората на бившия премиер Бойко Борисов със зъби и нокти се опитва да задържи вниманието му. Тя е напълнила гардероба си с дизайнерски дрехи и аксесоари и за всяка среща се кипри като за ревю. Навсякъде се появява с шикозни чанти на „Диор“ за по 1800 евро, обувки и рокли на „Гучи“ за по десетки хиляди.

„Май нещо взе като модна икона да се изживява“, коментират с ирония колегите й от ГЕРБ. Истината е, че бившата министърка спретва истинско модно дефиле на висши марки в парламента в последно време.

Дизайнерските й рокли и костюми, достойни за гардероба на холивудските звезди, са оценявани на повече от двеста бона от

Ефектна красавица е конкурент за Бойковото сърце

колегите й в парламента. Как точно Павлова успява да си купува толкова скъпи дрехи, бижута и аксесоари, обаче остава мистерия.

Бившата министърка определено има защо да се кипри толкова много. Брюнетката непрекъснато се конкурира със знойни хубавици за вниманието на Борисов. Когато например двамата летяха, в различни хеликоптери за откриването на нов жп участък от линията Пловдив-Димитровград, сред екипажа на Борисов се оказа ефектна красавица с впита по тялото синя рокля с гол гръб и високи обувки. Тя се залепи плътно до Бойко и не го изпусна от поглед. Смееше се без причина и дори изяви желание да държи трикольорната лентичка за единия край. „Лина Павлова буквално откачи от ревност, когато слезе от правителствения руски хеликоптер „Ми-8″. Видя блондинката около Бойко и очите й засвяткаха.

Оправи си грима и косата набързо и поръси марков парфюм на китките си. Оттогава се кипри непрекъснато и не оставя Борисов сам в компанията на апетитни жени“, разказват близки до бившата министърка. Нейна отколешна страст са и бижутата.

Когато встъпи в длъжност като министър, тя всеки ден слагаше нови огърлици, всяка една от които беше с изключителна стойност. С откритото демонстриране на благосъстояние обаче Павлова привлече вниманието на опозиция и медии и й се наложи да заключи златните накити в чекмеджето вкъщи.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Лили Павлова се кипри с дизейнерски дрехи за по 1800 евро"

  1. sfasf   19.06.2013 at 23:46

    Супер сте- пишете още за свинка че ми става…густо…ооох котьооо

    Отговор
  2. plenty of fish dating site   10.11.2019 at 23:23

    I blog quite often and I truly thank you for your
    content. Your article has really peaked my interest. I am going to
    book mark your website and keep checking for new details about once a
    week. I subscribed to your Feed too.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *