Вижте тук украинското гадже на Гибона!

Гибона с Елена

  Слух, че Божидар Искренов – Гибона е подарил годежен пръстен на украинското си гадже Елена, хвърли в траур фенките на неостаряващия футболен с*кс символ. Емблемата на Сектор „Б“ избягва да се появява на светски събития с половинката си, но на финала на „Къртицата“ двойката пристигна под ръка, забелязаха топ папараци.

Ново бижу върху безименния пръст на Елена събуди подозрение, че Гибона се кани да отведе служителката на администрацията в Столична община в гражданското. Симпатичната блондинка на няколко пъти била засичана от редовни почитатели на риалити формата около Базата в Нови хан, където продуцентите я привиквали по различни поводи. „Когато вкараха кучето им, джак ръселката Люси, в шоуто, Елена го докара. Тогава не носеше бижуто“, кълнат се фенове на „Къртицата“.

Подозренията им може и да се окажат верни. Няколкомесечната раздялата на Елена и Гиби се отразила освежаващо на връзката им, похвалил се самият Искренов на „Герена“. Изпуснал се: „Ей, как съм се разнежил на чувства. Като някой 13-годишен тийнейджър съм, пърхам от любов“.

Елена с годежния си пръстен

Ако наистина се вземе с украинката, това ще е вторият брак за легендата на „Левски“. От първата си съпруга, стюардесата Алина, Искренов има две деца – момче момиче. Бившето му семейство от години живее в Америка и рядко отскача до България за среща с Гибона.

С Елена пък делят един покрив в панелка в столичния квартал „Банишора“ вече почти 4 години заедно с Люси и котарака Жорко. Комшиите издават, че футболистът гледал половинката си като писано яйце. Помагал и в кухнята, и в домакинската работа. Приел като свои и децата на приятелката си – стилистката Марина Милчева и бившия вратар на „Локо“ (София) Вато Милчев.

По ирония на съдбата, за пръв път Елена и Божидар се срещнали в нощно заведение, в което приятелки я извели, за да я разсеят от мрачните мисли след развода й. Блондинката пристигнала в София заради бившия си съпруг, но бракът им финиширал след почти 20-годишно съжителство.

Последните дни бъдещото семейство Искренови обикаляло столичните автокъщи в търсене на нов автомобил. Малко, след като заключиха Гиби в „Къртицата“, злосторници откраднаха току-що изплатената на лизинг кола на двойката.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Вижте тук украинското гадже на Гибона!"

  1. Amerika   21.06.2013 at 23:34

    Tozi muhlio da vzeme da se pogriji za sobstvenite si deza parvo, posle za izpadnalata ruska kurva. Bleshti gluposti po vestnizite a ne e dal i edna stotinka na dezata si v poslednite 10 godini.

    Отговор
  2. 555   21.06.2013 at 23:36

    Tozi vuk e mnogo kataliasal be.

    Отговор
  3. anonimen   23.06.2013 at 17:09

    Nai veroiatno naporistata stara lelka si e kupila sama falshivia prasten.

    Отговор
  4. 555   24.06.2013 at 22:47

    Stara 4anta prodanena ot vsiakade, no za po hubavo tozi glupak ne moje da se klasira

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *