Окончателно разделени! Валери хвана Николета на калъп!

Валери Божинов и Николета Лозанова
Валери Божинов и Николета Лозанова

  Най-нахалната светска двойка – Николета Лозанова и Валери Божинов, които досадиха на цяла България с безумните си пиар прояви, най-после се раздели, научихме от свои източници.

Футболистът, когото лисабонският „Спортинг“ дава под наем на различни италиански отбори, е хванал благоверната си в интимен момент с чужд мъж. Скандалът е бил грандиозен и след него Валери най-после е решил окончателно да скъса с жената, чиито физически прелести са познати на още куп мъже. Самата Николета се опита да замаже нелепо конфуза, заявявайки, че заминава за Италия с най-добрата си приятелка.

Преди да заживее с Божинов, Николета имаше връзки с кого ли не, а най-коментираната бе с националния ни вратар Ники Михайлов.

Той пък приласка след нея в прегръдките си бившата на Божинов Алисия и така двамата футболисти станаха герои на турски сериал.

Николета Лозанова и Валери БожиновВалери и Николета се ожениха през 2011 година в луксозния хотел „Риу“ на петролния бос Валентин Златев в Правец. Тогава плеймейтката беше вече бременна а на купона се стекоха 200 от най-близките им приятели.

Съотборниците на Валери от националния отбор, които по това време бяха на лагер в Правец, не присъстваха на купона, тъй като той беше само два дни преди квалификацията с Уелс.

Въпреки това изпратиха на новото семейство подарък – икона на Св. Богородица със златен обков, която да бди над щастието им. Отсъствието от сватбата обаче не им помогна да не се издънят в мача. За да попаднат отново в светските хроники, Валери и Николета направиха на следващата година уж тайна сватба на Бора Бора според местния ритуал, от която разпространиха обилни фотоси и информации.

Още преди да заживее с Николета, но най-вече след обвързването с нея, кариерата на обещаващата навремето футболна звезда тръгна стремглаво надолу. Той почти забрави какво е да забие топката в противниковата врата и се появяваше на терена като резерва едва за няколко минути.

През това време жена му се чудеше за кое списание да се съблече, кой дезодорант да рекламира и как да дразни бившата на мъжа си – Алисия. Напоследък пробва да се изяви и като водеща в „Къртицата“, но напънът й предизвика единствено иронични коментари.

„Жалко за талантливото момче. Пропиля си дарбата заради вкуса лукса и силиконовите красавици. Вече е на 27 години и му остава още съвсем малко време да излиза на терена. Дано си уреди добър трансфер през следващия сезон и най-после да си намери жена, която да му е вярна“, пожелават му искрено късмет футболни фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *