Багата се завръща!

Благой Иванов
Благой Иванов

  Най-известният ни ММА боец Благой Иванов се връща на ринга този петък, 13 септември, съобщи Багата специално от Лае Вегас. Мачът ще бъде в калифорнийското казино „Пачанга“, което се намира между Сан Диего и Лос Анджелис. Срещата ще бъде квалификация за влизане в един от най-престижните ММА турнири, които се излъчват по Spike TV.

„Не се притеснявам, че ще играя в петък, на 13-о число, защото дори мисля, че фаталното съвпадение ще ми донесе късмет“, каза Багата и уточни, че си е върнал старата форма, когато беше непобедим. В Лас Вегас, където се подготвя, Благой е правил по 10 тежки тренировки на седмица по специално подготвена Благой Иванов програма от един от най-големите специалисти по ММА боеве.

През февруари 2012 година Багата бе ранен почти смъртоносно в столично заведение, след което прекара дълго време в кома. Лекарите се бореха денонощно за живота му. Благодарение на здравия си организъм боецът се възстанови, което мнозина определиха като чудо.

Той бе сред звездите на отминалия суперуспешен сезон на „ВИП Брадър“ и стигна почти до финала. „Не знам кога ще се върна в България, но нямам търпение да го направя. Сега мисля само за мача“, каза Благой пред журналисти. Преди време мениджърът му заяви, че голямото му завръщане в спорта в България най-вероятно ще бъде в зала „Арена Армеец“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *