Как да забавим растежа на космите след депилация

Една от основните грижи, които жените полагат за външния си вид, е да са перфектно депилирани. Окосмението обаче е различно при всяка жена, но безспорно, всяка иска да има възможно най- малко и да расте възможно най- бавно.

mustak-depilaciq

Има някои лесни и практични съвети, които можете да използвате, за да забавяте максимално появата на космите:

1. Мента. Учени са доказали, че ежедневната консумация на час от мента, от две до пет чаши, намалява нивата на тестостерона, хормонът, който води до появата на косми по лицето.
2. Соя. Съдържа фитоестрогени, производни на естрогените, които също контролират тестостерона. Честата консумация на соя забавя растежа на космите.
3. Забравете за рафинираните въглехидрати. Инсулиновата резистентност, която предизвикват тези храни, може да доведе до силно окосмения при жените. Заместете рафинираните въглехидрати с пълнозърнести.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilaciq
4. Депилация с кола маска. Това е ефективен начин за обезкосмяване, въпреки че е леко болезнен. Но космите растат по- бавно.
5. Използвайте пинсети. Може да е стар метод, но чрез тях махате косъма заедно с корена, така появата му доста се забавя.
6. Маска. Рецепта, която може да потисне растежа на космите по лицето, е следната: 1 с.л. сода бикарбонат, 1 с.л. лимонов сок, 2 капки оцет. Трябва да сте постоянни и търпеливи, за да видите резултатите.
7. Релакс. Стресът е фактор, който може да доведе до по- силно окосмение по нежелани зони. Така се трябва да откриете своите техники, за да се отърсвате от него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *