Ицо Стоте манекенки Забърса Сексбомба от „София ден и нощ“ – Ето коя е тя:

hristo-sirakov-100-manekenki

Христо Сираков, известен като 100 манекенки, забърса поредната оборотна красавица. Бизнесменът се появи заедно със сексбомбата Анна- Мария Чернева, която е новата звезда в „София ден и нощ“.

Двамата отидоха заедно на раздаването на наградите Paradise fashion awards миналата седмица. 100 манекенки свойски прегръщаше хубавицата, за да покаже, че тя е неговата дама. Анна- Мария обаче май много не искаше да демонстрира близост с вечния плейбой. Актрисата от „София ден и нощ“ предпочиташе да избягва любопитните погледи и камерите.

sofia-den-i-nosht-anna-4

Сексапилната Анна- Мария от дълги години се бори да стане известна. Участвала е в много конкурси за красота и сексапил, снимала е реклами. Дори е опитвала да пробие в поп фолка, но има един- единствен клип.

Преди да стане популярна с участието си в „София ден и нощ“, апетитната брюнетка направи впечатление с изявата си в много популярна реклама за бързи кредити.

Анна- Мария обаче определено има намерение да се занимава професионално с актьорско майсторство. Красавицата учи „Театър“ в Нов български университет.

Анна- Мария като фолк певица:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *