Домашни кремове срещу стрии

Най- вече по време на бременност, а също и при прекалено бързо отслабване и напълняване, се появяват белези по кожата, които наричаме „стрии“. Понякога са изключително неестетически и хората, които ги имат, се срамуват да показват тялото си.

strii-recepti

Характеристики на стриите

Това се белези, които се появяват по тялото заради бързо разтягане на кожата, както по време на бременност. Това засяга еластичността и се образуват следи като бразди, най- вече по корема, краката, ръцете и бедрата.

За да се увеличи еластичността на кожата и за да е по- гъвкава, трябва да я хидратирате добре и да се храните правилно. Не трябва да пропускате и 2- та литра вода, но също и приема на витамини и минерали. Добавете към храненето си повече плодове и зеленчуци, най- вече такива, които доставят витамини от групите А, С и Е.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

strii-saveti

Въпреки че не е ясна точната причина, поради която се появяват стриите, засягат 90% от жените по света. В първоначалния си етап са червени или морави. Тогава най- лесно се елиминират. Когато започнат да избледняват, не се забелязват толкова, но по- трудно изчезват.

НЯКОЛКО РЕЦЕПТИ СРЕЩУ СТРИИ

Крем от авокадо. Трябва ви вътрешността от половин авокадо, която се смесва с 1 с.л. лимон и 1 с.л. мед. Нанасяйте в зоната за стриите веднъж дневно чрез масажи. Оставете да подейства няколко минути и отмийте с хладка вода.

Една бърза, но ефикасна рецепта. Купете 100% неутрален крем и му добавете няколко капки етерично масло от шипка, бадеми или невен, тъй като имат лечебни, зарастващи и възстановяващи свойства.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *