Последна мода: Звезди се ръсят с прах от диаманти

Последният писък в модата на хайлайфа е прах от диаманти, върху дрехите и косите на звездите от световния елит. Тази година обикновеният блестящ брокат не е достатъчен за любителите на скъпарските одежди, а иновацията с диамантения прашец буквално за часове намери десетки хиляди почитатели.

мода

Модни спецове пък споделят, че тенденциите за настоящия сезон „Есен / Зима” са съчетание от мотиви на барок и фауна, ръчно изработени дрехи с щампи от рози. Коприната отново се връща като основен материал за изработка, стига да е естествена и феерична.

Формите разбира се са различни, родени във въображението на водещите дизайнери. Последната колекция на Роко Бароко е в строги и изчистени линии, отлично решение за съвременната жена, подвластна на изискания и претенциозен вкус. Шери Хил от Холивуд пък залага на екстравагантното, а нейни верни почитатели са Парис Хилтън, Селена Гомес, Румър Уилис и др.

„Вдъхновена съм от блясъка и разкоша на миналия век, от партитата във „Великия Гетсби”. Обожавам великолепието във всички негови форми и това ме накара да засипя моите модели с кристали. Залагам на няколко основни цвята: злато, сребро, пинк, виолетов и морско синьо”, казва Хил.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *