13-годишно момиче се оплаква в ГДБОП от порното си в интернет!

порно

Девойка се оплакала на антимафиотите от ГДБОП, че в интернет се разпространявало нейно порно клипче. Скандалното е, че клипа е правен когато била едва 13-годишна.

Видеото е качено от бившето и 22- годишно гадже и кадрите били доста разгорещени, според виделите ги. Въпреки невръстната си възраст, девойката демонстрирала завидни умения в оралната любов.

За нейна радост вчера ченгетата са нахлули в дома на 22-годишния столичанин, порно маниак, и са го обърнали с хастара нагоре.

Искат по-големи присъди за порно в нета

След щателното претърсване в апартамента на С.Г. ,мъжът разпространил в интернет видеоклипа с порно сцените, антимафиотите конфискували два компютъра.

На един от тях са намерени въпросните видеоклипове. В момента на извършителя е образувано досъдебно производство за пласиране на порно материали с непълнолетно лице. като по закон С. Г. може да получи лишаване от свобода до една година и глоба до две хиляди лева според магистратите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3rWlath1xlA

Още сензации:

loading...

Един отговор за "13-годишно момиче се оплаква в ГДБОП от порното си в интернет!"

  1. http://bit.ly/3KZaVET   23.03.2022 at 22:24

    Hello it’s me, I am also visiting this site on a regular basis, this site is genuinely good and the people are genuinely sharing nice
    thoughts.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *