Майка на 4 деца се гръмна в главата с пистолет!

Майка на 4 деца се гърми от отчаяние

За пореден път се доказа, че в България сме номер едно по самоубийства. Няма ден, в който да не ни съобщят за поредния суициден опит и вече това не е новина.

Но последното самоубийство потресе всички. Защото става дума за една жена, майка на четири деца. Отчаяната жена се простреляла в главата с газов пистолет в бургаския квартал Сарафово.

За щастие, като по чудо самоубийцата е оцеляла. Все пак частица от огнестрелното оръжие е попаднала в мозъка, но адекватната намеса на лекарите от МБАЛ Бургас я спасила.

линейка

Самоубийцата се казва Илияна Генова и е от Русе. Сигналът за инцидента е подаден от приятеля й с който жената се запознава в интернет. Полицаите откликнали на сигнала, заварили мъжът гол.

След разпит от униформените се разбрало, че той е македонец. Според него Илияна си писала със свой обожател в интернет. Той отишъл в другата стая, ядосан, но след малко чул изстрелите.

Отначало полицаите заподозрели чужденецът в опит за убийство, но натривките по ръцете му не дали положителен резултат. Разследването продължава.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fSAN9PHZMns

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Майка на 4 деца се гръмна в главата с пистолет!"

  1. SS   27.11.2012 at 22:59

    Газовото оръжие се води неогнестрално оръжие.

    Отговор
  2. Daimitar   28.11.2012 at 15:32

    Майка на 4 деца се гръмна в главата с пистолет! ami s kakvo drugo moje da se gramne ?!

    Отговор
  3. Ivan   28.11.2012 at 17:44

    Щото газовото стреля с въздух сигурно? Освен това Daimitar може да се гръмне с ловна пушка, пушка, автомат, картечница, топ, картечен пистолет тип узи 😉 че и прашка бе …

    Отговор
  4. Тервекл   28.11.2012 at 19:56

    То самоят факт е трагичен, че се стига до такива ситуации. От там нататък учудванията ви, че се грънмала с пистолет, та нямало ли с какво друго да се гръмне са изумителни за трезвомислещ човек. За садист да може да разсъждава така. Чудя се Dimitar към садистите спада.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *