Йоана продавала пр*ститутките на Чолата

Йоана: „Аз съм хулиганка и лошо момиче"
Йоана: „Аз съм хулиганка и лошо момиче“

  В мръсния бизнес с търговия на женска плът е била замесена певицата Йоана Захариева, която сега се вихри във „ВИП Брадър“. Но за неин късмет излязла суха от мащабната акция с разбиването на клуба за компаньонки, прикрит като модна агенция, на топ сводника на СИК Росен Чолов.

В първите си ученически години бъдещата поп звезда много искала, когато порасне, да стане балерина. Но в трети клас се случил сакатлъкът. Ськвартирантката във „ВИП Брадър“ счупила крак, а двумесечното възстановяване се отразило зле на телцето й.

10-годишната Йоана нашишкавяла бързо и решила, че с трътлесто дупе няма да я приемат в танцово училище. Почти през целия й живот различни инциденти редовно обърквали плановете й и държали под постоянно напрежение родителите й. Например при падане от трамвай разкъсала корема си.

За ВИП съквартирантката се заговори за сефте преди 13 години, когато стартира кариерата й като певица, продължила обаче твърде кратко. Макар да има диплома за актриса и да е участвала в представленията „Кабаре“, „Йосиф и неговата фантастична дреха“ и „Ще те накарам да се влюбиш“ на Музикалния театър, Йоана нашумя с парчето си „Хиперсоник“. Музикалната й дарба дори бе оценена във Виенската консерватория, където я приемат специалност „Мюзикъл“.

Росен Чолов - Чолата
Росен Чолов – Чолата

В Австрия обаче претърпява инцидент при който къса връзки на глезена. Специалистите във Виена предлагат операция, но в София казват, че не е наложителна. 6 месеца певицата е почти на легло и това става причина да се откаже от престижното следване.

У нас пък печели втора награда на конкурса за оперета и мюзикъл „Мими Балканска“ и наградата на телевизия „ММ“ за най-добър видеоклип. „Хиперсоник“ на режисьора Валери Милев и до днес е считан за един от най-скандалните заради 25-тия кадър с женски пол*в орган.

Провокативната и опърничава певица уж се кротва покрай Ясен Козев, един от създателите на легендарното вече трио „Булгаро“. Без да го планират, Йоана забременява с първия им син, също Ясен. „Първото дете много не бях готова да го имам, по-скоро си мислех, че биологичният ми часовник цъка вече и трябва да го направя. И не отделих достатъчно време на сина си. Когато стана на 2 години, с баща му вече планирахме Йово, защото много исках децата ми да нямат голяма възрастова граница. На малкия много се радвах, много внимание му обръщах. Даже понякога се чувствам гузна, че на Ясен не му се радвах толкова“, казва брадърката.

Козев открива свое звукозаписно студио и макар чрез него Йоана да не губи напълно връзката си с музиката след бременността и майчинството, все пак децата поглъщат времето й и кариерата остава на заден план.

Със съблазнителните си форми звездата от „ВИП Брадър" участвала в разюздани оргии
Със съблазнителните си форми звездата от „ВИП Брадър“ участвала в разюздани оргии

През това време на сцената изгряват нови звезди и Захариева избира да се развива в съвсем друга насока – Жени Калканджиева я взима на работа във „Визаж“, където довчерашната певица се влива в мениджърските редици на модната й агенция. Изключително грешно решение, което впоследствие не само ще разбие семейството й, но и ще замеси поп изпълнителката с хора от ъндърграунда, ще я вкара в пороци и тежки грехове.

Известно време след като попива основните трикове в менажирането на модна агенция, Йоана се издига в очите на собствениците на „Визаж“ в сянка – братята Красимир и Николай Маринови. Маргините решават да открият публичен дом, легализирайки го като елитната нова агенция „Еф Ейч Уан“. Основната й дейност трябвало да бъде предлагането на манекенки на заможни любители на модата. Управлението на тайния бардак Маргините поверяват на Росен Чолов и Йоана Захариева. Прикрита под длъжностите „букер“ и „мениджър“, нейната главна задача е да сватосва момичетата с богатите клиенти.

В разгара на миналото лято обаче оборотът от търговията с компньонки секва след мащабната акция на ГДБОП, които успели да разбият славещата се като една от най-добре организираните и най-дълго работещите у нас престъпни групи за търговия с жива плът и склоняване към проституция. В епицентъра на операцията първо попада агенцията на Тони Хамстера и Мирослав Йончев „Май Ейджънси“, след което полицейската върхушка помита и „FH1″.

„Даваха ни обещания да сме на кориците на списанията, рекламни договори, конкурси и ревюта за красота по света, а ни превърнаха в пр*ститутки“, свидетелстват по-късно по време на разследването срещу агенцията част от 16-те моделки, взети като свидетели.

При акцията на бопаджиите миналата есен в ареста попада Чолов, съпруг на звездата от „Под прикритие“ Ирена Милянкова, и 23-годишната манекенка Ралица Любенова. Същата е произведена в чин „маман“, след като „от горе“ нареждат Йоана да преустанови своите посреднически функции между моделките и клиентите. Поради тази причина Захариева минава метър при арестите твърдят запознати. Покрай „Еф Ейч Уан“ обаче настоящата ВИП съквартирантка се изкушава от най-страшните и опасни пороци – алкохола и дрогата. Упоителните субстанции присъстват редовно, ако не и задължително по време на оргиите с участието на подчинените, й моделки. Кокаинът повлича и нея. И ако пристрастеността й към белия прах не бе достояние за всеки, то истината, че Йоана се друса, стана явна по време на кулинарното шоу „Черешката на тортата“ преди година.

Певицата има две деца от Ясен Козев
Певицата има две деца от Ясен Козев

Пред останалите участниците и снимачния екип Тодор Славков и певицата дърпат няколко магистралки, след като дилър й достави стоката в собствения й дом. След което се усамотяват в друга стая и се отдават на интимни ласки.

Издънката на Захариева в кулинарното шоу чисто и просто е огледало на разюзданите оргии в които пряко или косвена и тя е участничка като букер и мениджър на ВИП агенцията на компаньонки.

„По начало аз съм си хулиганка, харесва ми да съм лошото момиче, да съм с рогата напред. Започнах с простотиите, с нощния живот. Прибирайки се сутрин, започнах да се виждам в очите на децата и съпруга си. Ударих дъното. Пропаднах. Не можех да си нахраня децата, да си платя тока“, съжалява за последните години от живота си и търси новото начало Йоана Захариева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Йоана продавала пр*ститутките на Чолата"

  1. g these   21.06.2020 at 4:45

    I’m now not positive the place you are getting
    your information, however good topic. I needs to spend some
    time studying more or understanding more. Thank you for great information I used to
    be in search of this info for my mission.

    Отговор
  2. web hosting sites   05.08.2020 at 20:43

    For the reason that the admin of this site is working, no question very soon it
    will be renowned, due to its quality contents.

    Отговор
  3. web hosting   07.08.2020 at 11:24

    This information is priceless. When can I find out more?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *