Деси Зидарова весела след ареста на съпруга си! Обикаля безгрижно модните бутици!

Деси Зидарова

  Популярната манекенка и актриса от сериала „Хотел България“ Деси Зидарова стои зад ареста на мъжа си Михаил Младжов. Този упорит слух се носи из ъндърграунда дни след като бившият служител на висаджийските босовете Таки и Къро бе задържан с 200 грама кокаин.

На 1 август луксозното „Ауди“ S8 на 35-годишния Младжов бе спряно за проверка от ченгета на автомагистрала „Тракия“, а при последвалия обиск на лимузината полицаите откриха дрогата, скрита в кутия от парфюм. Кокаинът бил натъпкан в джантата на резервната гума оставена в багажника на автомобила.

Михаил Младжов

Някои обстоятелства около задържането на Михаил Младжов с огромното количество кокаин карат неговите приятели да подозират манекенката Деси Зидарова, че е натопила мъжа си на ченгетата.

Блондинката, нашумяла покрай участието си в сериала „Хотел България“, не се появи в съдебната зала, когато се гледаше мярката за неотклонение на съпруга й, а ден по-късно бе засечена от репортер да обикаля весело и безгрижно модните бутици на булевард „Витошка“.

Нехайството на палавата Деси към съдбата на мъжа й наля вода в мелницата на слуха, че красавицата е в, меко казано, обтегнати отношения със съпруга си. Макар да се омъжи съвсем скоро за Михаил Младжов – през есента на 2011-а, през последните 2-3 месеца дългокраката манекенка почти не бе засичана никъде в неговата компания. Подмятания, че Деси Зидарова е завъдила нов любовник и че е готова скоропостижно да разтури брака си с Мишо Лайното, както е известен Младжов в София, пък се чуват от пролетта.

Деси Зидарова и Весо Парцала

Тогава обаче малцина вярваха на клюките, че Зидарова изневерява на новия си мъж с богат сърбин, собственик на пловдивска пивоварна, и че манекенката е разочарована от недоброто финансово състояние на някога заможния Михаил Младжов.

Макар все още да се води съдружник в няколко фирми на Таки и Къро, Мишо Лайното отдавна не е част от обкръжението на босовете на ВИС. 35-годишният аферист бе изхвърлен от организацията, след като бе заловен да краде от оборота на дружеството „Паркинги и гаражи“. Само заради факта, че Младжов е първи братовчед на Светлана Каменова, съпруга на висаджията Къро, дръзналият да краде от мафията „бизнесмен“ не се прости с живота си. Таки и Къро обаче конфискуваха всички пари и имоти на пипнатия в издънка свой служител. Оттогава Мишо Лайното преживява от нетрайни далавери, а митът за финансовото му благополучие подлъга инак хитрата Деси Зидарова да се омъжи за него.

„Тя го е прецакала! В последно време Мишо и жена му въобще не се разбират, Деси обикаля кръчмите по нощите и често пътува в чужбина, уж със свои приятелки. Мишо се досещаше, че тя има любовник – с кого иначе замина сама на морето?“, коментира приятел на задържания с 200 грама кокаин Михаил Младжов.

Според думите му арестът на Мишо Лайното е постановка, организирана от Деси Зидарова. „Полицаи го спират на магистралата и започват да тарашат колата му, въпреки че в аудито се возят три малки деца. Няма наивник, който да вярва, че Мишо не е бил натопен от някого“, твърди аверът на Младжов.

Арестът на 35-годишният бивш служител на Таки и Къро идва само месец след друга наркоистория, в която Младжов е участвал. През юни мъжът на Деси Зидарова е задържан с 54 000 лева в момент на сделка за купуването на килограм хероин.

Младжов обаче е освободен срещу 10 000 лева гаранция, тъй като съдът решава, че няма достатъчно доказателства, че с парите Михаил е щял да купи дрогата от доставчика.

Повторното задържане на Мишо Лайното с 200 грама кокаин обаче прави илюзионни шансовете му да излезе скоро на свобода. По всяка вероятност мъжът на Деси Зидарова ще лежи в следствения арест, докато тръгне делото срещу него. Младжов може да отнесе затвор между 5 и 10 години за трафик на дрога.

Стари познати на Деси Зидарова пък се сещат за друг сходен случай от биографията й.

Преди 5-6 години манекенката се изпокарва жестоко с бившия си мъж Веселин Янев – Весо Парцала. Зидарова звъни на полицията с обвинение, че съпругът й я малтретира. Когато полицаите пристигат в дома им, Зидарова топи мъжа си, че крие 400 грама кокаин в хола и даже показва на униформените служители на реда къде е дрогата.

„Весо Парцала плати 50 000 лева рушвет, за да се оправи – още тогава трябваше да зареже тази мръсница, но не посмя да го направи заради двете им деца“, кълнат Деси Зидарова приятели на бившия й съпруг.

Веселин Янев – Парцала, бивш сподвижник на братя Маргини, фалира преди година, след като препра десетки милиони на босовете на СИК чрез заведения и автокъщата „Инс Деливъри“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *