Канелата – решение при целулит

kanela-otslabvane

Според доста специалисти, целулитът е неизбежен проблем при всяка жена, тъй като постоянно са изложени на хормонални промени. Въпреки това, има хиляди жени, които нямат и следа от целулит по тялото си. Сред другите възможни причини за появата му са:

– Неправилно хранене, богато на наситени мазнини, транс мазнини, захари и други рафинирани храни.
– Заседнал начин на живот
– Не пиете достатъчно вода
– Задържате течности
– Имате проблеми с кръвообращението
– Хормонални промени
– Прекалявате с кафето и цигарите
– Носите тесни и прилепнали по тялото дрехи
– Запек

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

celulit-prichini

КАНЕЛА СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ

Премахването на целулита е трудна задача, която изисква постоянство и много усилия. Има обаче много средства, които можем да използваме. Според някои учени, екстрактът от канела може да бъде много полезен при третиране на целулит.

Как да използваме канелата, за да се справим с целулита?

1. Масаж с масло от канела. Свойствата на маслото от канела стимулират кръвообращението и улесняват елиминирането на токсини.

Нанесете достатъчно количество масло от канела върху засегнатите зони. Правете масажи с кръгообразни движения, като упражнявате лек натиск с върховете на пръстите.

2. Чай от канела. За да допълним терапията с масажа, е добра идея да приготвим чай от канела, който да пием по няколко пъти на ден. Сложете да се вари чаша с вода и добавете няколко пръчици канела или лъжичка канела на прах. Оставете да кисне 5 минути и изпийте.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *