5 рецепти със зехтин

zehtin-retsepti

Със сигурност сте слушали много за полезните свойства на зехтина за здравето ни. Днес обаче ще разгледаме и как можем да го използваме, за да сме по- красиви.

Поддържайте фигурата си със зехтин

Зехтинът е сред основните представители на средиземноморския начин на хранене. Затова, не пропускайте да го използвате, за да подправяте храната си. Ако искате да отслабнете, взимайте по една лъжичка на гладно. Пречи на усвояването на мазнините и захарите.

Блестяща коса със зехтин

Много често косата ни губи блясък, изсушава се и дори пада. За да се предпазите от това, използвайте маска от зехтин. Просто го нанесете върху косата и я завийте с топла кърпа. Така ще я подхраните и хидратирате. Изчакайте, докато кърпата изстине. Измийте косата на следващия ден.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

zehtin-otslabvane

Идеална кожа на лицето със зехтин

Прекаляването с грим не е добре за лицето ни. Може да използвате зехтина, за да поддържате кожата мека и стегната. Достатъчно е да сложите няколко капки в проблемните зони, ако искате хидратирана и блестяща кожа.

Мека кожа със зехтин

Когато след депилация излагаме кожата си на слънце, това я изсушава и я кара да губи блясъка си. След депилация използвайте зехтин, за да хидратирате кожата и да стане по- мека и блестяща.

Зехтин за сваляне на грим

Сваляйте грима си със зехтин. Така кожата ви ще е изключително мека и хидратирана. Винаги го правете в края на деня. Старайте се да го правите възможно най- редовно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *