Рецепти за дълга коса

Повечето жени мечтаят за дълга и гъста коса, тъй като това е сред идеалите за красота и женственост. Ако трябва обаче просто да оставим косата си да расте, започват проблемите, тъй като всеки има различен тип коса. Това потиква повечето дами да прибягват до химическо третиране, което още повече влошава състоянието на косата.

koprinena-kosa

Най- сигурният начин да имате красива, дълга, здрава и блестяща коса е да използваме домашни рецепти или маски, които винаги са ефективни за този тип проблеми. Има голямо разнообразие от домашни илачи, но не всички дават добри резултати.

Маска от боб и бяло вино

Съставки:
– 225 грама боб
– 250 мл вода
– 250 мл бяло вино

Сложете боба да ври във водата. Когато водата напълно заври, добавете бялото вино. Оставете да изстине 15 минути. После, нанесете върху косата и оставете отново за 15 минути. Може да си сложите шапка за баня, за да проникне по- добре сместа. След това измийте с натурален шампоан и сложете балсам. Правете го всеки 8 дни и ще получите много добре резултати.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-maioneza

Шампоан от противозачатъчни и розмарин

Съставки:
– 1 блистер противозачатъчни
– Шампоан
– 1 лъжица масло от розмарин

Вземете 11 хапчета и ги начукайте, докато станат на прах. Добавете към обичайния си шампоан, после добавете и маслото от розмарин. Смесете всичко, докато се разтвори. След две седмици употреба, ще видите резултатите.

Шампоан от лук

Съставки:
– 1 глава червен лук
– Шампоан

Вземете лука и го нарежете на ситно. Сложете парченцата в шампоана и оставете да ферментира в продължение на 8 дни. Мийте се с шампоана всеки ден. Така косата ви ще расте по- бързо, ще е бляскава и мека.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Рецепти за дълга коса"

  1. tinyurl.com   20.11.2019 at 17:07

    Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you! By the way,
    how could we communicate?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *