Натурални съставки за вашата коса

Ако искате блестяща и мека коса с живот, използвайте продукти с натурални съставки, които да правят косата ви здрава и красива. Ето най- важните от тях:

Масло от ший. Това е отличен балсам за косата. Среща се в продукти от шампоани до кремове за къдрава коса. Помага да запазите влажността и да възстановите увредената коса. Действа бързо.

„ЕФЕКТ- 2“ – лосионът срещу косопад и оплешивяване! 

Кокосово масло. Ако косата ви е склонна към накъсване или сухота, продуктите с кокосово масло са най- добрият вариант. То прониква в косменото стъбло, като работи отвън навътре, за да направи косата здрава. Също така може да използвате кокосовото масло преди шампоана.

Масло от жожоба. Лекото масло от жожоба прави косата мека и блестяща, придава обем, без да я прави мазна. То е много близко до естествения себум и е идеално за облекчаване на сухия скалп.

Зехтин. Той не служи само за готвене. Зехтинът подхранва скалпа и подобрява еластичността на косата. Трябва да еaloe-vera основна съставка на продуктите като серуми и гелове.

Алое вера. Със своето балансирано рН е ключова съставка за косата, тъй като помага за растежа, за овлажняването и срещу пърхота. Когато се смеси с вода, може да се използва за разплитане на косата, както и да се използва като продукт за моделиране на къдриците.

Мед. Използва се още от древността за разкрасяване. Медът придава блясък, прави косата по- мека и копринена. Използва се масово в продуктите за коса.

Можете да използвате тези важни натурални съставки като част от козметичен продукт или под формата на домашна рецепта.

За свойствата на алое вера. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/qmv5WNQEu9E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *