Най- добрият чай за здравето ви

Нека разгледаме някои от най- полезните чайове за здравето ви. Може да се възползвате от натуралните им свойства, както и да доставите удоволствие на сетивата си.

chai-zdrave

ПИЕНЕТО НА ЧАЙ- ПОЛЕЗНО ЗА ЗДРАВЕТО

Освен че ви хидратира, в зависимост от билките, които сте използвали, може да доставите на организма си важни витамини и минерали. В зависимост от проблема, който имате, изберете подходящата напитка и пийте редовно.

За да приготвите чая като запазите всичките му свойства, трябва да престои 15 минути, без да добавяте захар или друг подсладител. Може да овкусите само с мед.

ЧАЙ ОТ МЕНТА
Използва се при много проблеми, но нека споменем някои от тях – газове, повръщане, мускулни cherven-chai-otslabvaneспазми, подут корем, успокояване и др.

ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ
Използва се много за облекчаване на болки в стомаха или световъртеж, за сгряване на тялото. Ако го комбинирате с мед и изцеден лимон, получавате супер антигрипно средство. Също така помага при отслабване.

ЧАЙ ОТ ЛАЙКА
Облекчава възпалителни процеси , но също така се използва и за – средство срещу безсъние, подобряване на храносмилането, кашлица и бронхит, облекчаване на настинка или температура.

ЧАЙ ОТ РОЙБОС
Заради антиоксидантните си действия, е много полезен за кожата. Богат е на витамин С.

ЧАЙ ОТ ГЛУХАРЧЕ
Полезен е за черния дроб, помага за производството на жлъчен сок при храносмилателни проблеми.

ЧАЙ ОТ ШИПКИ
Много е богат на витамин С. Засилва имунната защита.

За чая от лайка. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/k04XBmm-ID0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *