Лечебни растения при болки в ставите

Ставните болки са сред най- често срещаните проблеми. Ограничава движението ни и влошава начина ни на живот. Един от начините да се справите с тях е като използвате лечебните свойства на някои растения.

stava

Ето как могат да ни помогнат лечебните билки:

– Помагат ни да изхвърлим остатъците от метаболитните процеси и токсините от тялото.
– Подобряват кръвообращението ни. Така тялото ни се изчиства от токсините, които причиняват подуване и болка.
– Много растения действат като натурални антибиотици.
– Действат противовъзпалително
– Успокояват и премахват напрежението от мускулите, като така намаляват напрежението върху ставите.

„СТАВИН- КОМПЛЕКС“ – КРАЙ НА БОЛКИТЕ В СТАВИТЕ! ВИЖ ТУК:

kurkuma-otslabvane

1. Куркума. Чрез него се намалява подуването в тялото, отпуска ни и е много подходящо при мускули, кости и стави. Куркумата е антиоксидант, действа противовъзпалително и антикарцерогенно.
2. Корен от репей. Един от добрите начини за справяне със ставните болки е като увеличим приема на мастни киселини. Освен орехи, риби като сьомга и риба тон, включете и корена от репей. Действа противовъзпалително и е добре да се пие по 2 пъти на ден. Сложете 1 с.л. в чаша с вряща вода. Оставете да кисне 5 минути и пийте малко по малко.
3. Джинджифил. Действа противовъзпалително и антиревматоидно. Това се дължи на два компонента, който действат като инхибитори и спират подуването и възпалението. Намалява болката, възпалението и подуването.
4. Отвара от ленено семе. Чрез нея си доставяте омега- 3 от растителен произход. Така пречиствате тялото си токсини и го правите по- силно. Облекчава болката и действа противовъзпалително.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *